Ghostbusters - Vânătorii de fantome (2016) online subtitrat

Ghostbusters
Ghostbusters – Vânătorii de fantome (2016)

Vânătorii de fantome îşi face din nou apariţia mult-aşteptată, într-un format nou şi cu o distribuţie plină de personaje proaspete şi amuzante. La treizeci de ani de la momentul când filmul original al seriei a luat pe sus sălile de cinematograf din toată lumea, regizorul Paul Feig îşi prezintă viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale, în compania unora dintre cei mai simpatici actori ai prezentului – Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth. În vara aceasta ei vor descinde din marele ecran pentru a salva lumea!

Celor care sunt deranjați de acest remake, anunțați că nimeni nu arde toate copiile DVD ale modelului din 1984. Dacă doriți, puteți să-l urmăriți cu ușurință pe Dana, Sigourney Weaver , pe Dana care se aruncă în pat în timp ce i-a spus sugestiv lui Ven Murman lui Bill Murray , „Te vreau înăuntrul meu”, în timp ce Murray se retrage, „Se pare că ai obținut cel puțin două sau trei persoane acolo deja. ”

Dar iată problema. Toată această ostilitate misoginică neplăcută, care a slăbit reputația redoșterii de sex pe redactarea de gen a regizorului Paul Feig (co-scrisă cu Katie Dippold , partenerul său din „ The Heat ”), a stârnit avocatul puterii fetei din mine. Dar, realitatea este, există poate, una, poate două momente care se apropie oriunde de a fi la fel de memorabile ca acea glumă de 32 de ani care nu este tocmai familiară de mai sus. Și această realitate mă lasă în poziția nefericită de a recunoaște că această tentativă feminizată ar fi putut folosi în sine un makeover.

Ceea ce complică lucrurile cu atât mai mult este că, de fapt, m-am trezit înfundat în primele minute ale filmului. Sursa morții mele, din păcate, nu a fost niciuna dintre cele patru stele feminine. În schimb, a fost „Silicon Valley” al Zach Woods al televiziunii – „ochii perpetuuți” – ca ghid turistic la un conac istoric din New York, unde se materializează primul spectru amenințător. Când susține că proprietarul gânditor al structurii din secolul al XIX-lea a instalat astfel de caracteristici inovatoare precum „un bidet de față” și „un gard de securitate anti-irlandez”, am râs cu drag.

Din păcate, astfel de oportunități cu adevărat pline de umor ajung doar sporadic în tot restul acestui experiment care încearcă să combine ectoplasma și estrogenul într-un plăcut elixir de comedie de vară. De fapt, problema nu este atât de mare, încât femeile se ocupă de acele pachete de protoni fantastice, de data aceasta, în jur. Până la urmă, atunci când puneți talente atât de formidabile precum Kristen Wiig , Melissa McCarthy , Kate McKinnon și Leslie Jones împreună într-o cameră, ceva amuzant este obligat să se întâmple. Însă, dacă ceea ce se întâmplă este o problemă continuă asupra modului în care McCarthy este întotdeauna scurtat pe vonturi în preluarea ei chinezească, noile culmi ale hilarității vor fi greu de trecut.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 56m 2016 1.124 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar