Ghost in the Shell - Spiritul din cochilie (2017) online subtitrat

Ghost in the Shell
Ghost in the Shell – Spiritul din cochilie (2017)

Într-o Japonie în care mulţi oameni au creiere cibernetice, ceea ce îi expune atacurilor unor hackeri, o unitate de elită, numită Section 9, condusă de personajul lui Scarlett Johansson – Major, un hibrid unic om-cyborg – va ajunge să lupte împotriva acestor hackeri care îşi pot obliga victimele să comită orice infracţiune. Devotată lichidării celor mai periculoși criminali și extremiști, Section 9 se vede confruntată acum cu un inamic al cărui singur scop e să distrugă definitiv progresele făcute de Hanka robotics în cybertehnologie. Un detaliu din biografia eroinei şi caracteristicile sale fizice discută despre rolul major al tehnologiei în vieţile noastre, dar şi despre un viitor sumbru al umanităţii.

„Ghost in the Shell” este plin de imagini amețitoare care sugerează o narațiune bogată, profundă, pe care filmul nu o poate realiza niciodată. O tânără scoate brutal trapa dintr-un rezervor. Pielea și oasele ei se crăpau, dezvăluind sinusul mecanic sub exteriorul ei uman. Anunțurile holografice dimensiunea zgârie-nori strălucesc în peisajul orașului. Chirurgii poartă uniforme culoarea sângelui proaspăt. Un robot conceput sub formă de gheișă își îndoaie apendicele, târându-se pe perete ca un păianjen înspăimântat. Aceste încântări vizuale pot provoca timiditate momentană, dar au un impact redus.

Regizorul Rupert Sanders și colaboratorii săi nu sunt căsătoriți să recreeze influentul manga sau adaptarea sa anime din 1995 cu ridicata. Aceasta nu este o problemă inerentă. Dar modul în care aleg să schimbe acest material este. Ei iau scheletul de bază al poveștii și unele imagini atrăgătoare ale ei, dar le dezbrăcă de puterea lor.

„Ghost in the Shell” are loc într-un viitor în care îmbunătățirea cibernetică nu este doar rutină, ci așteptată. Personajele se îmbracă cu o tehnologie care face ca intoxicația cu alcool să fie ceva din trecut, le oferă abilități grozave și le permite să supraviețuiască accidentelor înrădăcinate care i-ar fi lăsat anterior morți. Acesta din urmă este cazul majorului Mira ( Scarlett Johansson). Ea a fost salvată în urma unui atac la o barcă de refugiați care a lăsat-o atât de grav rănită încât Hanka Industries finanțată de guvern o salvează plasându-și mintea într-un corp complet artificial. Pe măsură ce personajele repetă ad nauseam, ea este prima de acest gen. Maiorul, așa cum se face referire de rutină, este amestecul perfect dintre organic și sintetic, om și mașină. Ea are mintea și sufletul (sau „fantoma”) unei femei umane, cuplată cu avantajele uluitoare ale unei forme de mașină. Revenit în acest nou corp, maiorul funcționează ca un agent eficient, dacă este oarecum nesăbuit, pentru Secțiunea 9, o diviziune antiteroristă necorespunzătoare condusă de Aramaki ( Takeshi Kitano). Dar este ceva nefericit dincolo de slaba înțelegere a propriei umanități și a locului ei în lume. Are „sclipiri”, halucinații vizuale și auditive, cu o regularitate crescândă, ceea ce sugerează că superiorii ei o mint. Odată ce teroristul care este secțiunea 9 este la vânătoare, Kuze (un plictisit Michael Pitt ), o avertizează să nu aibă încredere în Hanka Industries, majorul caută adevărul din spatele existenței sale.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 47m 2017 1.065 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "Ghost in the Shell – Spiritul din cochilie (2017)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 3 months ago

bun rau

Avatar