Get Out - Fugi! (2017) online subtitrat

Get Out
Get Out – Fugi! (2017)

Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) și iubita sa, Rose (Allison Williams, Girls), au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei, pe Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) și Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods). La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

Pentru a fi corect, Peele este clar în legătură cu unele filme pe care le- a văzut anterior, inclusiv „Soțiile Stepford” și „ Rosemary’s Baby ”, deși cu o răsucire încărcată. Filmul său se referă esențial la acel sentiment neliniștitor când știi că nu aparții undeva; când știi că ești nedorit sau poate chiar ai dorit prea mult. Peele infuză temelia genului vechi de a ști că ceva nu este în spatele ușilor închise din jurul tău, cu o margine rasială, satirică. Ce se întâmplă dacă a merge acasă pentru a-i întâlni pe părinții albi ai prietenei tale nu ar fi doar incomod, ci periculos de viață?

„Ieșiți” se deschide cu un set de tonuri fantastic. Un tânăr (marele Keith Stanfield , în alte două filme de la Sundance din acest an și fantastic pe „Atlanta” de la FX) se plimbă pe o stradă din suburbie, glumind cu cineva la telefon despre cum se pierde mereu, deoarece toate străzile sună la fel. O mașină îl trece, se întoarce și începe încet să-l urmeze. Este o stradă altfel goală, așa că tipul știe că ceva nu este în regulă. Dintr-o dată, și perfect înscenată în ceea ce privește direcția lui Peele, intensitatea situației este amplificată și suntem aruncați într-o lume în care suburbiile cu aspect sigur sunt orice.

Tăiați-i pe protagoniștii noștri, Chris ( Daniel Kaluuya ) și iubita sa Rose ( Allison Williams din „Fete”), pregătindu-se să plece acasă pentru a-și întâlni părinții. Rose nu le-a spus că este negru, pe care îl aruncă ca mare lucru, dar este prudent. Amicul său agent TSA (un istoric LilRel Howery) îl avertizează să nu meargă, dar Chris se îndrăgostește de Rose. Va trebui să le întâlnească până la urmă. Iar Rose jură că tatăl ei ar fi votat pentru Obama a treia oară dacă ar fi putut.

Din momentul în care Chris și Rose ajung la casa părinților ei, ceva este neliniștitor. Sigur, Dean ( Bradley Whitford ) și Missy ( Catherine Keener ) par destul de prietenoase, dar aproape prea mult, de parcă ar căuta să-l impresioneze pe Chris. Mai neobservant este comportamentul unui menajer pe nume Walter ( Marcus Henderson ) și al unei menajere pe nume Georgina ( Betty Gabriel ), care par a fi aproape ca oamenii de la „Invasion of the Snatchers Body”. Este doar ceva în neregulă. Dar, așa cum facem atât de des în situații sociale sau rasiale, Chris încearcă să-și scuze comportamentul – poate Walter este gelos și poate Georgina are o problemă cu Chris fiind cu o femeie albă. Prezența prezenței fratelui ciudat al lui Rose (Caleb Landry Jones ), care pare adesea că audiază un remake al „ A Clockwork Orange ”, nu ajută. Chris iese să fumeze într-o noapte și, bine, lucrurile încep să devină și mai ciudate în moduri în care nu mă voi strica – de fapt, previzualizarea dă prea mult. Evitați-l dacă puteți.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

1h 44m 2017 439 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar