Get Hard - Mare și tare (2015) online subtitrat

Get Hard
Get Hard – Mare și tare (2015)

Atunci când managerul de fonduri speculative, milionarul James (Will Farrell) este arestat pentru fraudă și trimis să-și ispășească pedeapsa la San Quentin, judecătorul îi dă 30 de zile pentru a-și pune afacerile în ordine. Disperat, el se adresează lui Darnell (Kevin Hart) pentru ca acesta să-l pregătească pentru viața dincolo de gratii. Dar, în ciuda presupunerilor lui James, Darnell este un proprietar al unei mici afaceri, care muncește din greu și care nu a primit nici măcar o amendă de circulație, darămite să fi stat la închisoare.

Împreună, cei doi fac ceea ce cred ei că e necesar pentru ca James să devină „mare și tare” și, în acest proces, descoperă cât de tare se înșelaseră în legătură cu multe lucruri, inclusiv în ceea ce privește părerea lor unul despre celălalt.

Will Ferrell și Kevin Hart își unesc forțele în comedia „Mare și tare”, în care mai apar Tip „T.I.” Harris, Alison Brie și Craig T. Nelson.
Filmul este regizat de Etan Cohen, acesta fiind debutul său regizoral după o carieră de succes ca scenarist, el fiind autorul unor scenarii precum cel pentru „Furtuna tropicală”. Scenariul este scris de Jay Martel & Ian Roberts și de Etan Cohen, după o poveste de Adam McKay, Jay Martel & Ian Roberts. Chris Henchy, Will Farrell și Adam McKey sunt producători

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2015 1.400 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar