Frozen 2 - Regatul de gheață 2 (2019) online subtitrat

Frozen II
Frozen 2 – Regatul de gheață 2 (2019)

„Frozen II” este amuzant, palpitant, trist, romantic și prostesc. Are melodii grozave și o recapitulare hilară a primului film, iar apoi este totul din nou. În plus, o scenă suplimentară la final la credit. Uneori, această continuare poate părea suprasolicitată și încearcă puțin prea mult să reproducă magia primului film, dar este impresionant de dispus să se angajeze cu unele probleme complicate într-un mod franc care este accesibil copiilor și perspicace chiar și pentru adulți.

Aruncă foarte mult asupra noastră, cum ar fi monștrii de piatră, o salamandră drăguță de foc și un cal de apă magnific (acești doi din urmă sunt susceptibili să apară pe listele de dorințe de cadouri de sărbători). Setările sunt imaginate superb și atrăgătoare. Anna are un nou dulap senzațional. Învățăm secrete de familie, unele reconfortante, altele dureroase. Personajele se confruntă cu unele dintre cele mai descurajante întrebări umane despre pierdere, schimbare, încredere și cum putem vindeca cel mai bine rănile din trecut.

Într-un flashback fermecător, vedem prințesele ca niște fetițe, jucându-se împreună fericite și fiind culcate de părinți iubitori. Regele le spune o poveste de culcare din propria copilărie despre vizitarea unei păduri fermecate cu tatăl său pentru a sărbători finalizarea unui baraj pe care arendellienii l-au construit pentru a ajuta poporul indigen. Dar adunarea s-a transformat într-un atac. Regele a fost ucis și doar tânărul prinț a supraviețuit, salvat de un personaj misterios. De atunci, pădurea fermecată a fost baricadată de o ceață puternică. Fetele învață de la cântecul de leagăn al mamei lor că râul ar putea oferi câteva răspunsuri despre cele întâmplate. „Scufundă-te adânc în sunetul ei, dar nu prea adânc sau vei fi înecat”, cântă Regina. „Când totul este pierdut, atunci totul este găsit”. Este surprinzător cât de întunecate pot fi leagănele

În prezent, surorile trăiesc fericite în castel, bucurându-se de timpul în familie (Olaf este MVP-ul Charades) și îngrijind comunitatea lor. Dar Elsa aude voci care o strigau din pădurea fermecată. Îi este frică, dar și încântată. Este o invitație pe care se luptă să o recunoască că vrea să accepte, ducând la balada de mai jos a acestui film, „În necunoscut”. „Am avut aventura mea / nu am nevoie de ceva nou … să nu știi că există o parte din mine care iubește să meargă în unkn-ow-ow-own.”

„Frozen II” are o paletă de toamnă, cu roșu și auriu pregătind scena pentru un ton neașteptat de elegiac în urma
uneia dintre cele mai îndrăgite trăsături animate ale Disney. Chiar și omul de zăpadă iremediabil de vesel Olaf ( Josh Gad ), acum permafrostat, așa că nici cele mai calde îmbrățișări nu-l topesc, este îngrijorat de schimbare, pe măsură ce frunzele devin portocalii și plutesc în jos de pe ramurile copacilor. Totuși, este încrezător că de îndată ce va îmbătrâni va înțelege totul. La urma urmei, asta se așteaptă de la Elsa ( Idina Menzel ), Anna ( Kristen Bell ) și Kristoff ( Jonathan Groff)). Anna îl asigură (în cântec, desigur) că da, unele lucruri se schimbă, dar unele sunt pentru totdeauna. Ea îi spune că, chiar și atunci când nu știi răspunsurile, poți face întotdeauna următorul lucru corect și asta te va ajuta.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 44m 2019 481 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar