From a House on Willow Street (2017) online subtitrat

From a House on Willow Street
From a House on Willow Street (2017)

O bandă criminală planifică răpirea lui Katherine, fiica unui bogat și important distribuitor de diamante din Cape Town. După ce membrii bandei nemiloasă o răpesc pe Katherine și o închid în ascunzătoarea lor, aceștia încep să pregătească prețul răscumpărării, însă în mod straniu nimeni nu răspunde apelului lor. La scurt timp după capturarea premiului lor uman, Hazel și banda ei încep să fie bântuiți de oameni din trecutul lor. Problema este că acești oameni sunt toți morți, ceea ce înseamnă că nu pot, sau nu ar trebui, să fie reali. Apoi, membrii ai echipei încep să moară. Mult prea târziu, aceștia își dau seama că ea este posedată de un demon sinistru și foarte puternic, care acum are intenția de a-i distruge pe călăii ei în moduri groaznice. Răpitorii sunt forțați să negocieze pentru sufletele lor și să se ocupe cu demonii lor personali, așa cum apar în formă fizică în interiorul casei. Răul are o „adresă”, iar acum ei vor plăti prețul păcatelor lor.

Răpitorii obțin mai mult decât au negociat în filmul de groază al lui Alastair Orr.
Este de mirare că există răpiri în toate aceste zile. La urma urmei, oricine urmărește în mod obișnuit filme de gen știe că nu se dovedesc niciodată bine. Din păcate, pentru ei, răufăcătorii neplăcuți din noul film de groază al lui Alastair Orr ( indigen ) se pare că nu sunt cinefile și au făcut o greșeală gravă alegându-și victima care locuiește la locuința titulară din A House, pe strada Willow .

Nu a trecut mult timp după ce creditele de deschidere s-au derulat că o gașcă formată din Hazel (Sharni Vinson), iubitul ei Ade (Steven Ward), Mark (Zino Ventura) și James (Gustav Gerderner) au răpit-o pe Katherine (Carlyn Burchell), fiica a unui dealer bogat de diamante. Nici nu durează mult ca lucrurile să înceapă să meargă grav, mai ales atunci când își transportă ostaticul aparent inofensiv într-un depozit abandonat.

Se dovedește că victima lor nu este cineva care să fie luat ușor, mai ales atunci când ea se transformă într-o figură demonică intenționând să se răzbune. Și o răzbunare foarte personală se dovedește a fi, din moment ce toți infractorii păstrează secrete din trecutul lor, încât monstrul – care își asumă diverse forme, toate grav grav – se dovedește capabil să exploateze. Și da, la un moment dat, luminile se sting, fiind nevoie de o călătorie la subsol pentru a găsi cutia de siguranțe. Știm cu toții cum se va dovedi asta.

Este vorba despre asta din punct de vedere al complotului, filmul fiind format în mare parte dintr-un episod oribil după altul, în care speriile de gore și sărituri sunt rătăcite până la proporții extreme. Ceea ce filmul repetitiv îi lipsește în impulsul narativ și în dialogul convingător pe care îl constituie în priceperea tehnică, regizorul / editorul Orr orchestrând cu multă pricepere admirabilul violență extrem de violent. Creaturile sunt tentacule grotești deosebit de imaginative, adesea sportive, care vor reduce efectiv orice apetit pe care îl ai pentru calamari.

În timp ce actorii nu prea au prea mult de lucrat cu înțeleptul personajului, Vinson, care și-a dovedit tocmai filmele de groază din „ Ești următor” , aici se dovedește la fel de forțat și carismatic un ticălos, deși unul rezonabil simpatic, întrucât era un victimă. Acest film, întâmplător, a fost realizat în Africa de Sud, nu că există ceva care să-l indice.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2017 342 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar