Friend Request - Cerere de prietenie (2017) online subtitrat

Unfriend
Friend Request – Cerere de prietenie (2017)

În momentul în care studenta Laura (Alycia Debnam Carey) decide să o șteargă pe colega sa misterioasă din lista sa de prieteni de pe o rețea de socializare, se va pune pe ea însăși în poziția în care va trebui să lupte cu o entitate demonică, scopul acesteia fiind de a-i înlătura toți prietenii.

S-ar putea spune că nu dezamăgește, deși ar trebui, de asemenea, să scădem barul așteptărilor pentru a spune asta într-un mod care are orice semnificație. Regizorul Simon Verhoeven ne oferă îndrăznețe de sărituri multiple, în care un braț intră violent în cadru sau o față se află brusc în apropiere completă pe ecran. Acest lucru promite filmul de la început, deci trebuie să existe cel puțin câteva puncte acordate pentru adevăr în publicitate.

Probabil că cunoașteți drumul în acest moment: complotul este un mister, în care personajele – cele care nu au fost ucise, desigur – trebuie să-și dea seama de motivul pentru care prietenii lor mor pe rând. În acest proces, o anumită forță malefică îi ridică prin mijloace supranaturale. Parcela nu contează. Singura cerință este ca scenariul (scris de Matthew Ballen , Philip Koch și Verhoeven) să ofere un unghi care pare un pic diferit, dacă doar pentru a distrage atenția cât de familiar este restul jocului filmului.

Unghiul este că ucigașul supranatural este spiritul unei fete de colegiu pe nume Marina ( Liesl Ahlers ), care s-a sinucis după ce Laura a făcut-o neprietenit pe site-ul de încălcare a drepturilor de autor. În apărarea Laurei, aflăm dintr-un flashback îndelungat, că Marina era o informatică, care a comentat fiecare dintre mesajele sale, i-a trimis cereri de chat video repetate și a început să o urmărească în viața reală. Împotriva Laura este faptul că propriul profil al rețelelor de socializare al Marina a fost umplut cu indicii despre o personalitate instabilă, cum ar fi fotografii neliniștitoare ale fețelor bărbătești și un videoclip cu cineva care se plimbă pe capul unei păpuși. Laura ar fi putut să-și dea seama dacă ar fi defilat în partea de jos a paginii „Vezi postări mai vechi”.

Decesele filmului sunt – inconfortabil, întrucât este pur și simplu un cârlig nechibzuit – centrat pe sinucidere sau, mai bine zis, bunuri demonice care fac ca morții să pară. Fantoma din mașină preia controlul paginii Laurei, postând videoclipuri ale prietenilor ei ucigându-se în mod groaznic, începând cu Marina, care se spânzură de un foc urlător.

Pe măsură ce prietenii ei online – cu toți cei care îi scrâșnește pe spirt în postări – încep să vadă videoclipurile, încep să se împrietenească cu Laura. Este probabil un pic neintenționat de comentarii sociale, că mai are sute de prieteni după ce două astfel de videoclipuri sunt postate pe pagina ei. Ultimul număr pe care îl vedem de fapt o are în jur de 80 de prieteni și asta după ce trei videoclipuri sinucigașe apar pe pagina ei. Aceasta înseamnă că câteva sute de oameni au considerat că cineva care a postat două videoclipuri sinucigașe este în regulă. Limita lor, se pare, a fost un al treilea videoclip care arată moartea sângeroasă a cuiva.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 32m 2016 720 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar