Free Fire - Foc liber (2017) online subtitrat

Free Fire
Free Fire – Foc liber (2017)

Curaj și distracție imorală până la ultima suflare, Free Fire (2017) este o comedie cu o acțiune electrizantă despre o afacere cu arme, care eșuează într-un mod spectaculos și exploziv. Amplasat în coloratul și plinul de viață Boston al anului 1978, „Free Fire” o urmărește pe Justine, o femeie de afaceri americană misterioasă, care împreună cu asociatul ei Ord, aranjează o afacere cu arme pe piața neagră, într-un depozit pustiu, între cumpărătorul de arme Chris și vicleanul dealer de arme din Africa de Sud,Vernon. În ciuda tensiunilor aprinse dintre cele două grupuri și a faptului că Vernon a furnizat greșit armele pe care Chris le-a cerut, grupul lui Chris reușește să asigure armele într-o dubă. Ceea ce începe ca un politicos și incomod schimb, curând lucrurile o iau razna, iar pe măsură ce tensiunea degenerează și focurile de armă sunt deschise, fiecare începe o luptă de supraviețuire pe cont propriu. Totul se transformă într-un schimb de focuri și un joc de supraviețuire aspru, unde trădarea stinge vieți mai mult ca oricând. În final, Justine îl împușcă pe Ord în cap, și îl rănește grav pe Chris, care regretă că nu a cunoscut-o mai bine, și care în cele din urmă cedează datorită rănilor sale profunde. Justine se pregătește să fugă cu banii însă poliția este foarte aproape. Va reuși oare tot ce și-a propus sau va plăti si ea prețul trădării?

A existat o perioadă de la mijlocul până la sfârșitul anilor ’90, când părea ca fiecare alt film independent gresit și câteva wannabes de studio au fost construite în jurul unor scene în care tipii albi duri fumează țigări, se insultă și se lansează în monologuri interminabile despre unele aspecte populare. cultură până când se dezlănțuie un argument și toată lumea indică armele unul către celălalt. Aceasta, din păcate, a fost moștenirea principală a lui Quentin Tarantino , ale cărui primele două filme extrem de influente „ Câini de rezervor ” și „ Pulp Fiction ” ar putea fi reduse până la aceași descriere, cu condiția să ignorați orice altceva care le-a făcut distinctive și bune.

Ceea ce a urmat lansării acelor filme a fost versiunea cinematografică a unui tush land, regizori, scenariști și actori întrecându-se reciproc pentru a scoate la iveală mici parcele aride unde ar putea construi versiuni second-hand de filme care au fost ele însele construite din piese împrumutate și furate din alte filme (și adesea nu făceau niciun secret despre ceea ce fusese ridicat) Probabil că optzeci la sută din aceste eliminări ar fi putut fi retratate, „Urmărește-mă să fac ceva ce cred că este ușor, dar chiar nu este așa”. „The Boondock Saints”, ” Jocuri cu renii ” , ” Phoenix ” , ” Adevăr sau consecințe, New Mexico”, ” Lucruri de făcut în Denver când ești mort „, „2 zile în vale”, „American Strays”, „”,” Suicide Kings „,” 8 capete într-o geantă Duffel „- Aș putea continua, dar atunci am fi aici toată ziua și nu m-aș apropia niciodată să vorbesc despre” Free Fire „al lui Ben Wheatley, un tarantinoid film care ajunge la timp pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a „Reservoir Dogs”, care a avut premiera la Festivalul de Film Sundance în 1992.

„Focul liber” nu este nici cel mai bun, nici cel mai rău dintre wannabele Tarantino; în cel mai rău caz, este obositor neiginal și, în cel mai bun caz, este amuzant și implicat în mod rezonabil. Oricum, distanța sa temporală față de „Reservoir Dogs” – un film pe care îl imită cu desăvârșire, chiar până la ambientul depozitului și utilizarea grandioasă a pop-ului kitschy – o face de remarcat. La fel și statutul său face parte dintr-una dintre cele mai marcante filmografii din ultimii ani: cea a lui Wheatley și a partenerului său de scenariu, Amy Jump , care a făcut „High Rise”, „ A Field in England ” și „ Kill List ” din 2011 , o incursiune superioară. într-un teritoriu oarecum ca QT.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2017 358 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar