Freaks: You’re One of Us - Ciudații (2020) online subtitrat

Freaks – Du bist eine von uns
Freaks: You’re One of Us – Ciudații (2020)

Wendy (Cornelia Gröschel) este mulțumită de viața ei mondenă, care se învârte în jurul fiului ei Karl (Finnlay Berger), a șefului ei urât Angela (Gisa Flake) și a împins soțul ei relaxat Lars (Frederic Linkemann) pentru a le salva casa. Dar, în mijlocul tuturor acestor lucruri, ea își redescoperă superputerea super-puterii, pe care a suprimat-o prin ani de medicamente prescrise de dr. Ei Stern (Nina Kunzendorf). Ceea ce urmează nu este doar un drum simplu spre descoperirea de sine, ci întâlnirea cu colegii „Freaks” ca ea, un aliat care a devenit necinstit și care face o alegere între familia ei și își găsește scopul vieții.

Filmul începe cu o tânără fată, care este speriată și se ascunde într-un colț al zonei de joacă interioară a școlii sale, ascultând cântece pe Walkman, în timp ce există tensiune și helter-skelter peste tot. Dr. Stern este șocată când vede pagubele incredibile făcute de o tânără Wendy și știe instantaneu că este „diferită”. Ea o consolează pe fată, care este pietrificată, dar și-a găsit alinarea în Walkman.

Filmul ajunge până în zilele noastre, unde o adultă Wendy își ia cu sârguință pastilele și gestionează munca, acasă și întâlnirile cu dr. Stern. Colegul ei Elmar (Tim Oliver Schultz) este la fel de timid ca ea.
Cu toate acestea, lucrurile se schimbă atunci când un om fără adăpost Marek (Wotan Wilke Möhring) o face pe Wendy să-și dea seama de adevăratele sale puteri, în timp ce își arată superputerea-invincibilitatea. În curând, Wendy încetează să mai ia pastilele prescrise și își recapătă vechea putere și putere. Dar abia după ce a pătruns în biroul ei, își dă seama că și Elmar este la fel ca ea. După ce Wendy se confruntă cu Elmar, el își dă seama de puterile sale electrice și vrea să-și revendice faima ca „Electro Man”. Dar pe măsură ce își înțeleg puterile, lucrurile rătăcesc.

Sunteți rădăcină pentru Wendy chiar din cuvântul go și doriți ca ea să-și remedieze neajunsurile imediate. A fost foarte interesant să o văd pe Wendy realizându-și superputerea pentru prima dată. Fie că este vorba de huligani bețivi sau bătăuși care fac viața fiului ei iad, Wendy preia rapid controlul asupra vieții ei. Transformarea ei te înveselește. Dar acesta este și momentul în care filmul începe să se simtă previzibil. Poveștile subdog sunt unul dintre cele mai simple moduri de a vă conecta cu publicul, dar pot fi foarte complicate dacă nu sunt tratate bine. În timp ce conceptul „Freaks – You Are One of Us” se bazează puternic pe conceptul că cei diferiți trebuie să fie ținuți departe de societate și să-și transforme punctele forte în slăbiciune, filmul ar fi putut fi mult mai bun în ceea ce privește narațiunea și povestirea . În timp ce fiecare personaj beneficiază de suprimarea emoțională,

Cu seriale germane precum „Întunecat” și „Câini din Berlin” care adună deja o mulțime uriașă, „Freaks …” părea și el o dramă socială super-naturală științifică. Dar, din păcate, prima jumătate a filmului nu reușește să ne atragă atenția în a doua jumătate. Folosirea muzicii retro din anii 80 a fost o mișcare inteligentă. Scorul de fundal a menținut impulsul ridicat. În timp ce editarea a fost menținută clară, a doua jumătate plictisitoare părea foarte grăbită. Chiar și unghiul superheroului feminin nu a fost explorat deloc. Povestea și scenariul par să-și piardă legătura în a doua jumătate. Filmul a fost foarte scăzut pe unele scene de acțiune cu octanie mare, considerând că este un film de super-erou. Chiar și ultima scenă de luptă a fost rece. Cu toate acestea, dacă sunteți un fan al unei scene de credit final, filmul are la final o surpriză dulce, pe care nu ar trebui să o ratați!

Pe scurt, este un ceas de o singură dată, dacă ați terminat deja vizionarea tuturor filmelor și seriilor subdog și doriți să vă rotiți puțin diferit.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 33m 2020 591 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar