Frank & Lola (2016) online subtitrat

Frank & Lola
Frank & Lola (2016)

O întâlnire întâmplătoare în noaptea de Halloween face ca un bucătar să cadă pradă unei frumuseți misterioase. Obsesia lui pentru această femeie atinge apogeul atunci când ea îi mărturisește că l-a înșelat și îl face să parcurgă un drum spre Paris cu intenții întunecate privitoare la trecutul femeii…

„Frank and Lola” începe chiar în mijlocul unei scene de sex sincer între conducerea sa, bucătarul fortysomething Frank ( Michael Shannon ) și recent absolvent al colegiului și ar fi fi designer de modă Lola ( Imogen Poots) și continuă în acea linie, aruncându-ne în mijlocul momentelor, relațiilor și predicamentelor și așteptându-ne să ne găsim drumul prin ele. Este un gambit grozav, precum și o pauză de bun venit din metoda preferată de povestire în dramele romantice, care este mai mult pe linia: „Bună, John, cum este fratele tău, pe care nu l-am văzut în doisprezece ani și care m-a trădat?” Problema este că, în ciuda faptului că sunt interpretați de doi actori carismatici și mai mult decât capabili, personajele din titlu nu fac niciodată clic în așa cum trebuie. Sunt prea cool și vagi pentru povestea vulcanică pe care o susțin.

Plot twists se acumulează și un studiu psiho-sexual de personaj ușor devine ceva precum un thriller de răzbunare film noir. Frank pleacă la Paris, în mod evident, să se uite într-un loc de muncă cu bucătărie potențial lucrativ înființat de mama lui Lola ( Rosanna Arquette , exagerat de respectul de sine superficial și de voracitatea sexuală; când îi spune lui Frank: „Abia aștept să gust gustul tău”, Mă așteptam să adauge un desen animat-y meow). Dar interviul de locuri de muncă este un pretext pentru a-l confrunta pe patronul care ar fi fost (interpretat de actorul suedez Michael Nyqvist), proprietarul hotelului din Las Vegas, unde Frank avea să servească ca șef bucătar. Acest bărbat a violat-o pe Lola în urmă cu ani. Ea îl creditează cu un salt de pornire a unui model de comportament sexual autodistructiv, care include un stand impulsiv de o noapte la un hotel cu un tip pe care îl recunoaște că nu înseamnă nimic pentru ea (Frank este devastat).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 28m 2016 458 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar