Forever My Girl (2018) online subtitrat

Forever My Girl
Forever My Girl (2018)

„Dacă sunteți un fan al filmelor Nicholas Sparks , veți iubi filmul Forever My Girl.

Și dacă nu ești? Luați seama că sunteți avertizați.

De fapt, folosirea acestei versiuni TV a unei linii de preluare în serviciul vânzării unei riffe sentimentale pe șansele secundare bazate pe o serie de cărți populare YA de către autorul Heidi McLaughlin nu este o idee total rău. Asta pentru că marca Sparks de adaptări pe ecran mare a fost ofensată oficial în 2016, după 11-a, ” The Choice „, a strâns un vânzător de bilete în valoare de 19 milioane de dolari. De aceea, nu se poate vina exact producătorii „Forever My Girl” pentru a profita de golurile rămase în universul cinematografic pentru iubitul-dovey schmaltz îmbrăcat cu mesaje de valori familiale.

Desigur, complotul previzibil „Forever My Girl” are mai multă logică decât orice excursie care are loc în ceea ce îmi place să numesc Sparks-landia, un fel de romantism hibrișă hibridă – „Twin Peaks” lume bizară în care sărutări se întâmplă când swappers sunt spulberate cu apă, versiunile tinere ale flashback-urilor de caractere nu par nimic asemănător omologilor lor mai în vârstă, iar tragedia este cel mai probabil să-și înapoieze capul, la fel de fericită și completă este la îndemână.

Această fire despre Liam Page, un superstar de țară ( Alex Roe ), care a părăsit liceul și logodnica lui Josie ( Jessica Rothe ) înalt și uscat la altar acum opt ani, în timp ce fug de Louisiana, sărutări, coincidențe nebunești sau păreri lumești. În schimb, este la fel de neclar ca un sandwich de maioneză pe pâine albă – după ce cineva a uitat pe mayo. Este un film în care se pare că se întâmplă foarte mult, dar nu se adaugă nimic mult.

Cu toate acestea, scriitorul / dictatorul Bethany Ashley Wolf are propriile sale puncte de complot non-Sparks. Asta include telefonul flip de telefon mobil al lui Liam, care conține mesajul final al lui Jodie de acum câțiva ani – unul la care nu a răspuns niciodată – care ocupă o bună parte din timpul de funcționare. De asemenea, durerea asupra pierderii unor diverșii iubiți plecați și vinovăția față de alegerile rele din trecut și prezent conduce acțiunile conducătorilor mult mai mult decât orice simțământ de pasiune re-aprins. În timp ce Wolf face un efort admirabil de a popula burgul ficțional de Sud cu un număr de oameni de culoare, niciunul dintre ei nu are voie să contribuie într-un mod semnificativ la acțiune.

Asta include ceea ce îl face pe Liam să se întoarcă și, în cele din urmă, să se confrunte cu muzica, precum și cu mânia lui Josie, sub forma unui pumn literal pentru intestin. Urmărind știrile locale după un concert din New Orleans, el află că cel mai bun prieten de la liceu – care se întâmplă să fie afro-american și consilier – a murit într-un accident. Dorința lui de a participa la memorialul palului său poate fi sinceră, dar se simte mai mult ca o scuză pentru a face o pauză de presiunile faimei. Liam este chiar carne de pui pentru a participa cu adevărat la serviciu, prezidat de tatăl său pastor (actorul condus John Benjamin Hickey , un contra-echilibru binevenit pentru cei mai puțin cunoscuți în distribuție), care inițial nu este mulțumit să vadă că fiul său risipitor întors.

Dar ceea ce este cel mai confuz cu privire la direcția în care se compune complotul este că, în loc să încerce să-l înapoieze pe Josie, Liam investește majoritatea eforturilor sale pentru a câștiga peste fiica sa de vârstă de șapte ani de la Code-Red, precoce ( Abby Ryder Fortson of ” Ant -Om”) – mai ales după ce a făcut matematica și a învățat numele ei este Billie (Liam este irlandez pentru William). Duh, desigur, ea este copilul lui. Este oarecum drăguț că începe să se descurce pentru timpul pierdut al tatălui și este încântat de faptul că Billie și-a moștenit talentul pentru chitarele. Dar se simte ca o eternitate înainte ca romantismul real să intre în imagine. În schimb, este tratată frica de iepuri pentru animale de companie, necesitatea unui scaun de masă pentru copii și a insulelor și a obiectelor de comandă online. Și, în ciuda protestelor sale, că sa descurcat foarte bine fără el, și chiar deține propriul magazin de flori și totul, Josie este destul de mult un impuls, în ciuda oricăror lovituri de viteză emoțională care ar putea apărea pe parcurs.

Nu am citit cartea pe care se bazeaza Forever My Girl, trebuie sa am incredere in suporterii fanilor online, care sunt recunoscatori ca Liam nu mai este un rocker de rau, iar Josie este acum o blonda in loc de o bruneta. De asemenea, în discuție: Copilul lor era inițial un fiu de zece ani. Dar Rothe – nefolosită pentru a beneficia pe deplin aici – are o anumită calitate a stelelor și poate să cânte și să danseze, pe care nu o cunoașteți decât dacă ați văzut-o ca una dintre colegii de cameră de la Emma Stone din ” La La Land „. Roe este destul de o păpușă , tricouri de îmbrăcat în piept și toate, și are o voce suficient de bună pentru a transporta melodiile originale care nu sunt rele pe coloana sonoră. În plus, Travis Tritt pune cu amabilitate un cameou, iar Blake Shelton este verificat de nume. Cu toate acestea, există mai multă plăcere de a fi avut în întârzierile reduse ale CMT „Nashville „decât în ​​această țară săpun-opera.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 44m 2018 1.370 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

3 Comentari "Forever My Girl (2018)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 10 months ago

super captivant 🙂 pustoiaca e o minunatie 😉

Avatar
Avatar
Vizitator
Mihai
1 year 10 months ago

Superb film ! 😉

Avatar
Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 10 months ago

Foarte frumos!!

Avatar