Ford v Ferrari (2019) online subtitrat

Ford v Ferrari
Ford v Ferrari (2019)

Această imagine de curse este o piesă de epocă, pusă la începutul anilor 1960, și există și ceva retro în ceea ce privește tipul de povești pe care îl reprezintă. Regizat de James Mangold și dat de puterea spectaculoasă de către dublul mascul masculin Christian Bale și Matt Damon , „Ford v Ferrari” povestește, într-o modă uneori extrem de eficientă, o poveste despre căutarea dominației Motor City care te obligă să te înrădăcinezi pentru tipi buni care sunt făcând licitație pentru băieți destul de răi.

Damon o interpretează pe Carroll Shelby, o cursă de campion a cărei hipertensiune arterială forțează pensionarea. Opțiunile sale de deschidere despre cum se simte să lovești 7.000 RPM cu o mașină stabilește tonul în categoria „De ce facem cursa”. După ce și-a agățat mănușile / casca la Hollywood, Shelby intră în vânzări de mașini cu o linie de modificare și design, iar el gestionează, de asemenea, câțiva piloti, inclusiv Ken Miles cu capul cald, jucat cu o fizicitate plină de elasticitate de Bale. Ambii semeni sunt la un nivel scăzut când oportunitatea bate.

Oportunitatea își are originea în Detroit. Acolo, Henry Ford II, interpretat de Tracy Letts, ca și cum ar suferi arsuri la stomac incurabile, este nemulțumit de lucrurile la compania fondată de bunicul său. (În timp ce mașina nu este menționată niciodată în film, Edsel și-a făcut debutul dezastruos cu patru ani înaintea începerii acțiunii din acest film.) Vrea idei noi și nu este prea nebun în legătură cu cea adusă de către tânărul hotshot exec. Lee Iacocca ( Jon Bernthal). Ideea este să cumpărați gigantul auto italian din titlul filmului. Enzo Ferrari nu numai că refuză oferta Ford, ci oferă, prin intermediul procurii lui Iacocca, câteva insulte vii aduse lui Ford Second. Acest lucru dăunează mândriei Ford. Și îl determină să ajungă la cele mai bune mașini Ferrari de pe pista de curse din Le Mans, casa unei curse de 24 de ore care nu a fost câștigată niciodată de o mașină americană.

Nu trebuie să fii o persoană din mașină pentru a aprecia drama umană convențională, dar crăpată, care animă „Ford v Ferrari”. Pe de o parte, sunt Shelby și Miles. Ambele mavericks, dar una cu un pic mai mult de dă decât celălalt. Sarcinați de Ford cu crearea nu doar a unei mașini, ci a unei echipe de curse care poate fi cea mai bună a lui Enzo, ei pleacă totul cu banii Ford-ului. De cealaltă parte sunt Ford-ul adesea truculant și al doilea său comandant Leo Beebe ( Josh Lucasjucând cocky-up butonat). Beebe nu este un bootlicker ambițios. E ceva mai rău. Este un tip care respectă principiul corporativ, deoarece crede de fapt că este corect. Nu vrea ca Miles să fie șoferul mașinii noi, deoarece volatilul „beatnik” (termenul lui Beebe) nu se conformează cu ideea lui sau a nimănui de „om Ford”. Beebe își face drum odată și nu-i merge bine.

Dar lucrul despre un personaj ca acesta este dacă îl zădărniciști o dată, el va continua să revină. Încercările persistente ale lui Beebe de a înșela Miles, în acest film scenariu de Jez Butterworth , John-Henry Butterworth și Jason Keller , pun în evidență aspectul de înrădăcinare al filmului. La fel ca personajele sale de sprijin: Caitriona Balfe ca soția lui Miles, care nu este, contrar practicii obișnuite în astfel de filme, un purtător de dezaprobare; Noe Jupe ca fiul lui Miles care îl idolizează pe tatăl său necondiționat; Ray McKinnon în calitate de cel mai de încredere locotenent în inginerie al lui Shelby.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 32m 2019 580 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar