Force of Nature (2020) online subtitrat

Force of Nature
Force of Nature (2020)

Chiar și un scenariu scris de algoritm ar avea mai mult sens decât „Forța naturii”, un dud mut al unui film care se bazează pe cele mai prevestitoare dintre coincidențe și pe cele mai epuizate premise (în ambele sensuri ale cuvântului).

De fapt, premisa este premisa. Furtuna de categoria 5 este doar o comoditate pentru a ține pe toată lumea într-o clădire de apartamente pe care doi polițiști încearcă să o evacueze și pentru a-și întrerupe comunicările. Grupul blocat înăuntru include: un tip bătrân cu un secret care nu va pleca, un alt tip bătrân pe nume Ray ( Mel Gibson ), care este un polițist retras în stare de viață (dar complet pe toate ultimele bârfe de poliție și cazuri). De asemenea, el refuză să plece. Apoi, este fiica sa frumoasă, dar îngrijorată, a doctorului ( Kate Bosworth ), supraviețuitoare cu un stoc de arsenal și un tip care a intrat în probleme la magazinul alimentar pentru că a încercat să cumpere o sută de kilograme de carne ( William Catlett ), a cărei singură explicație este că trebuie să-și hrănească animalul de companie, Janet.

Tot în clădire: o grămadă de escroci nemiloși care caută … ceva ce nu vom ști până mai târziu. Dar știm imediat că sunt nemiloși, pentru că tipul de vârf, fericit de declanșator, cunoscut sub numele de Ioan Botezătorul ( David Zayas ), împușcă o bătrână drăguță și unul dintre oamenii săi doar pentru că se enervează cu ei.

Încercând să rămână în vârful tuturor, este polițistul numărul unu, Cardillo ( Emile Hirsch ), un singur cinic (spuneți-l cu mine) , singurul ars cu un trecut tragic, care nu poate fi deranjat să-și facă treaba, cu atât mai puțin să învețe spaniola. Are atât de mult „Sunt prea bătrân pentru asta” / „Nici măcar nu trebuia să fiu aici”. Abia a terminat ceasul la pensie. Noul său partener există doar pentru a oferi contrast. Cardillo și-a oprit sentimentele, dar căldurosul Jess ( Stephanie Cayo ) este un originar din Puerto Rico, dedicat meseriei.

Regizorul Michael Polish mută personajele din jurul clădirii ca niște piese de șah. Aici, un grup se confruntă cu o vătămare care poate pune viața în pericol. Acolo, un alt grup se ascunde de caprele indistinguibile ale armelor de asalt ale lui John, care vor comoara, dar nu știu exact unde se află. Schițele și ascunzările și alte scene de acțiune sunt organizate în mod adecvat, dar personajele sunt atât de generice, cu fiecare element atât de evident conceput exclusiv pentru a configura o revelație incertă, încât orice tensiune se disipează. La fel, faceți pauzele pentru ca personajele să-și lege rănile în timp ce împărtășiți culise sintetice.

Având în vedere impactul devastator al Uraganului Maria de categoria 5 în 2017, folosirea unei furtuni de genul acesta ca pe-o ciupercă pentru un film istoric este de un gust discutabil. Dar nu se oprește aici. The complot-by-bullet point adaugă nu numai răscumpărarea personală și realizările diferitelor personaje, ci și grămezi despre profilarea rasială și Holocaustul, aruncate pentru a adăuga un lucru neînvățat la confruntările și lecțiile învățate.

Scena finală este aproape o parodie cinică a finalurilor filmelor de acțiune, cu o conexiune romantică implauzibilă și o dispoziție total ridicolă a unora dintre comori. Cehov spunea celebrul: „Nu trebuie să așezi niciodată o pușcă încărcată pe scenă dacă nu va pleca”. O mulțime de arme încărcate, plus Janet animalul de companie, au provocat daune înainte de sfârșitul „Forței naturii”. Sunt destul de sigur că și Cehov știa că trebuie să existe mai mult decât atât.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2020 416 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar