Florence Foster Jenkins (2016) online subtitrat

Florence Foster Jenkins
Florence Foster Jenkins (2016)

Cu Meryl Streep şi Hugh Grant în rolurile principale, filmul „Florence” prezintă incredibila poveste adevărată a unei excentrice moştenitoare americane, a cărei singur scop în viaţă este acela de a deveni o soprană celebră. Din punctul ei de vedere are o voce absolut minunată, deşi nimeni altcineva nu pare să îi împărtăşească opinia. Partenerul şi managerul ei Clair Bayfield, un actor diplomat englez, este singurul care face tot posibilul pentru a o proteja de crudul adevăr şi de ridicol. Întreaga şaradă este pe cale să se destrame în momentul în care Florence decide să organizeze un concert cu public numeros la celebra Carnegie Hall. O poveste excepţională plină de emoţie, umor şi muzică, drama „Florence” este distribuită de Freeman Entertainment.

În timp ce cei mai mulți dintre noi, zilele acestea, ne-am pregăti pur și simplu de karaoke, Jenkins era în posesia unui ingredient magic care a ajutat-o ​​să devină realitate a dorințelor – banii. Gobs din asta, moștenit de la tatăl ei. Ca un promotor generos și plin de milă al muzicii sub multe forme, Jenkins a investit cu înțelepciune. A fost un binefăcător scump pentru faimoasele aprecieri ale dirijorului Arturo Toscanini și a format un club pentru coterie de fani, care a inclus prânzurile revărsate cu sandwich-uri și salată de cartofi, îndepărtate dintr-o cadă propriu-zisă. De asemenea, a avut propriul loc de noapte privat în care a pus în scenă mesaje de viață, inclusiv unul care a implicat-o atârnată în mod precar de tavanul îmbrăcat ca un înger, în timp ce o echipă de bărbați s-a angajat într-o luptă titanică pentru a-și menține forma plină de scuturi cu ajutorul unei scripete.

Jenkins este, de asemenea, binecuvântată că a avut Meryl Streep , scoțând încă o altă transformare fizică miraculoasă, care este la fel de delicioasă în felul său, precum a fost înfățișarea ei bucuroasă a celebrului bucătar Julia Child din „ Julie și Julia ”. Diva preferată a lui Oscar se bazează pe multe dintre trucurile ei obișnuite pentru a nu doar să-i cufereze de multe ori elemente dulce farsice încorporate în rol, dar și să surprindă înfăptuirea unei femei în vârstă de 76 de ani, care a prețuit muzica atât de mult încât și-a pus propria sănătate. în pericol pentru a-și împărtăși pasiunea de-a lungul vieții cu ceilalți. Cu o talie lărgită, riduri faciale bonus, o perucă evidentă pentru a deghiza un cap chel și o garderobă formată din fustele de zi cu zi care seamănă cu corturi cu flori sau costume de scenă ornamentate de senorita, actrița lasă toată vanitatea deoparte și ne face să credem că este această persoană.

Cel mai mare triumf al lui Streep este însă modul în care ea imită pe deplin stridența vocală unică a personajului său. Propriul ei antrenament timpuriu de operă este util aici – și atunci când o înregistrare a lui Jenkins este ascultată înainte de creditele finale, devine uluitor de clar cât de priceput este Streep cântând prost.

De asemenea, nu este singură în a respira viața în ceea ce ar fi putut fi pur și simplu o piesă fusty micuță. Regizorul britanic Stephen Frears , care anterior s-a dovedit a fi adept al prezentării unor femei minunate de o anumită vârstă ( Helen Mirren în „The Queen”, Judi Dench în „ Mrs. Henderson Presents ” și „ Philomena ”), l-a îmbrăcat pe Hugh Grant din semi -reglare pentru a juca soțul devotat de drept comun al lui Jenkins, St. Clair Bayfield. Un lucru bun a făcut și el, din moment ce Grant oferă una dintre cele mai frumoase spectacole ale sale.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 50m 2016 463 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar