Flatliners - Linia morții (2017) online subtitrat

Flatliners
Flatliners – Linia morții (2017)

În Linia morţii, cinci studenţi la medicină, obsedaţi de misterele care se află dincolo de limita vieţii, se implică într-un experiment pe cât de temerar pe atât de periculos: oprindu-şi inima pentru o scurtă perioadă de timp, fiecare dintre ei trăieşte o experienţă la limita morţii, care le arată ceea ce se poate întâmpla în lumea de dincolo. Dar pe măsură ce experimentele lor devin tot mai riscante, ei încep să fie hăituiţi de propriile păcate din trecut, care sunt reînviate de efectele paranormale ale trecerii dincolo de moarte.

Originalul lui 1990 al lui Joel Schumacher a fost un succes surpriză, jucând un rol de vedete curând-de-a-uriaș, inclusiv Julia Roberts și Kiefer Sutherland , care are un rol de susținere aici; dar premisa sa, care ar fi putut deschide ușa către o vizionară lucrare de groază a științei științifice, s-a instalat într-un fel de grozavă de dramă gotică de auto-ajutor, studenții medicali realizând că efectele aparent supranaturale declanșate de experimentele lor în ” aplatizarea „au fost manifestări ale faptelor lor din trecut. Remake -ul regizorului Niels Arden Oplev , adaptat de Ben Ripley din scenariul original al lui Peter Filardi, se lipește de acel șablon, schimbând detaliile cheie aici și acolo, în timp ce îmbrățișează un stil care agită fiecare cliseu vizual actual de film de groază într-o pastă zimțată.

Ellen Page joacă rolul Dr. Courtney Holmes, a cărui soră a copilului a murit în urma unui accident de mașină cu ani în urmă din cauza neglijenței sale. Curajează un grup de colegi rezidenți – Ray Luna serios și responsabil, tatăl hardcore Nina Dobrev, Marlo, copilul bogat al lui James Norton, Casanova Jamie, Kiersey Clemons, stresată și dominată de mami – Sophia – pentru a administra medicamente care să oprească inima pentru a o ucide pentru trei minute și plăcuțele inimii să o trezească înapoi, astfel încât să poată raporta ceea ce a văzut. Experimentează o senzație de zbor și vede unghiuri în campus și în orașul pe care nu l-a experimentat niciodată personal. Acest lucru este suficient pentru a-și convinge colegii – cu excepția Ray-ului prudent și etic, care este în principal pentru a se feri de tragedie – să se supună aceluiași tratament.

Însă, atunci (misterioase minciucuri de bas!) Lucrurile misterioase încep să se întâmple. Courtney este vizitată de o apariție care este în mod evident legată de sentimentele ei de vinovăție în urma morții surorii sale. În scurtă ordine, Jamie, Marlo și Sophia încep să experimenteze evenimente înfiorătoare și viziuni tulburătoare. Până când filmul își atinge punctul de mijloc, nu se pune problema unde trebuie să meargă filmul înainte de rularea creditelor.

20 de procente din timpul de rulare al filmului constă în personaje care rătăcesc prin apartamente, subsoluri și coridoare întunecate, întrebându-se dacă zgomotele pe care le aud sunt doar imaginațiile lor în timp ce formele și fețele care nu se concentrează se aruncă prin spațiul negativ din apropiere. Uneori, aceste șocuri sunt amplificate printr-un strigăt de muzică cu bandă sonoră atonală și, din când în când, veți obține o mulțime de violențe grafice care rareori au consecințe pe termen lung. Întreaga chestie este prea multă vâlvă și, odată ce vă dați seama, nu există un suspans real pentru a vorbi, doar despre manipulări momentane.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 51m 2017 798 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar