Fist Fight - Hai să ne batem (2017) online subtitrat

Fist Fight
Fist Fight – Hai să ne batem (2017)

În ultima zi de şcoală, timidul profesor de engleză Andy Campbell (Charlie Day) încearcă să nu-şi piardă calmul din cauza farselor deplasate pe care le fac absolvenţii, a tăierilor de bugete care îi pun în pericol slujba şi a managementului ineficient. Însă lucrurile se înrăutăţesc atunci când intră în conflict cu cel mai dur şi fioros coleg, Ron Strickland (Ice Cube) care îl provoacă la duel după ore. Vestea confruntării celor doi profesori se răspândeşte rapid şi ajunge să devină exact soluţia de care liceul avea nevoie.

Este ultima zi de școală la Roosevelt High, situată într-o suburbie din Georgia, iar aparent este „Prank Day”. Studenții lui Roosevelt nu sunt profesioniști academici sau sportivi, dar au rămas jos. Acest lucru frustrează doar milquetoastul profesor de engleză Mr. Campbell, interpretat de Charlie Day . Dar infurează profesorul de istorie cu temperatură fierbinte, Strickland, jucat de Ice Cube. Un contretemps de clasă duce la o confruntare pentru cei doi profesori cu directorul irascibil. Campbell smulge pentru a-și salva locul de muncă, iar Strickland își dă o răzbunare „Te vedem după școală”. Avantajul lui Strickland în acest concurs – purtarea sa misterioasă a dat naștere multor povești de intimidare despre profesor – au făcut ca Campbell să contemple un nou tip de condamnare. Și are deja un potențial concediu, o soție însărcinată și o fiică nesigură, care l-au înrolat să facă spectacol la talentul ei de care să se îngrijoreze.

Toți acești tropi sunt destul de familiari, dar sunt, de asemenea, tratați în moduri care sunt mai satisfăcătoare (și logice) decât am văzut vreodată într-un astfel de produs. Filmul, regizat de Richie Keen dintr-un scenariu de Van Robichaux și Evan Susser ( Max Greenfieldare un credit de poveste cu acel duo), împachetează o cantitate neobișnuită de nuanță în ceea ce se află pe fața ei o premisă destul de insuportabilă. În ciuda a fi ceea ce pare a fi un maniac aproape, Strickland este personajul care ocupă temelia morală în acest conflict. Day’s Kaufman ajunge să realizeze, prin exemplul de neobișnuit exemplu al lui Strickland, că atitudinea de a lua-n-a-a-ntâlnire pe care a adoptat-o ​​face un serviciu nu numai pentru el însuși, ci pentru studenții pe care se presupune că îi slujește. În cele din urmă, lupta se transformă într-o oportunitate de a zdruncina puțin sistemul.

Dar să nu ne lăsăm îndepărtați de stresurile pe care le are semnificația socială aici. Filmul împachetează cu prudență o mulțime de biți amuzante, fiecare bazându-se pe setul special de abilități al unui anumit interpret. Tracy Morgan este într-un mod complet irezistibil Morgan ca antrenor de atletism deloc. Christina Hendricks este perfectă ca o profesoară de franceză uscată. Dean Norris , în calitate de director, este urmat de o trupă mariachi toată ziua în ziua farsei, iar nivelul său de iritabilitate este proporțional cu asta. Kumail Nanjiani lucrează foarte inteligent ca agent de securitate școlară, în general dezinteresat. Austin Zajur face ca îngerul lui să devină fermecător pentru rândul său de student manipulator. Și Jillian Bellaproape că fură filmul ca un consilier îndrumător necorespunzător, profitând la maximum de faptul că are partea leului din „a spus chiar asta?” linii. Spectacolele lor ajută filmul să zboare, la fel ca și opera lui Day și Cube, care sunt doi dintre cei mai buni actori nostri comici în ceea ce mă privește. De asemenea, sunt recunoscător pentru faptul că „Pumnul Lupta” se simte ca un film – o narațiune cu un început, un mijloc și un final care toți au ceva de-a face unul cu celălalt, spre deosebire de imagini precum „ Pitch Perfect ” și „ Vecini ”și secvențele lor, care pentru mine joacă toate ca o colecție de biți conectați de o mașină de editare Avid setată la pilot automat, dacă mașinile de editare Avid au o astfel de setare. Așa cum domnul Campbell susține pedagogie, „Pumn Fight” se ridică, cel puțin puțin, pentru povestiri.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2017 766 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar