Finding Dory - În căutarea lui Dory (2016) online subtitrat

Finding Dory
Finding Dory – În căutarea lui Dory (2016)

Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, și îi are ca participanți pe Marlin (Albert Brooks), Nemo și Gașca din Acvariu, printre alții. Locul peripețiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste își vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei și va învăța între timp și câteva lucruri esențiale despre importanța familiei.

În mod înțelept, filmul profită din plin de ceea ce a fost cel mai mare atu al lui „Găsirea lui Nemo”, în afară de luxuriantele sale locuitori subacvatici și viața plantelor: spiritul plin de viață al lui Ellen DeGeneres și strălucirea asemănătoare cu copilul, în timp ce ea a dat viață lui Dory, uitătorul, dar neînfricatul albastru ale cărui lupte cu pierderea de memorie pe termen scurt s-au dovedit a fi un plus crucial ori de câte ori continuă să devină greu, deoarece Marlin l-a căutat pe fiul tânăr stângaci. La urma urmei, nimic nu se eliberează mai mult decât abia dacă îți poți convoca trecutul, motiv pentru care impulsivul Dory este atât de bun să acționeze în acest moment.

Poate fi o propunere zarvă pentru a actualiza un jucător care susține comic-relief într-un antet. Dar, la fel ca Robin Williams , care a răsfățat într-un mod atât de memorabil un șir albastru ca Genie din „ Aladdin ” , DeGeneres și, uneori, goofy, alteori, personajul urât continuă să fie o potrivire perfectă pentru rolul care a furnizat sufletul înălțător al apei sărate de „ Găsirea lui Nemo ”și cam la fel se întâmplă aici, în timp ce Marlin (un Albert Brooks care se întoarce ) și Nemo (înlocuitorul Hayden Rolence ) înoată alături de ea într-o nouă călătorie, un an după prima.

Povestea nu este la fel de proaspătă ca cea originală, chiar dacă scenariul este din nou de Andrew Stanton (împreună cu co-scriitorul Victoria Strouse ), care regizează încă o dată cu un asistent din partea lui Angus MacLane . În cele din urmă, există prea multă dependență de acțiunea de desene animate TV de sâmbătă, care sfidează logica , în timp ce personajele principale înoată prin scuturarea țevilor și plutirea de la un vas lichid la altul la institut. Era oarecum credibil când gașca de pește condusă de Willem DafoeGill-ul obosit din lume a organizat o evadare grozavă din rezervor la cabinetul stomatologului în „Găsirea lui Nemo”. Dar continuarea se extinde dincolo de credibilitate atunci când noul venit caracatiță Hank (o încordare testiculoasă a tentaculelor cu puteri cameleonice, exprimată de „Modern Family”, Ed O’Neill) este într-un fel capabil să manevreze un camion fugit pe o autostradă aglomerată atunci când nu poate ajunge la pedale. sau vezi peste tabloul de bord.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2016 435 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar