Fifty Shades of Grey - Cincizeci de umbre ale lui Grey (2015) online subtitrat

Fifty Shades of Grey
Fifty Shades of Grey – Cincizeci de umbre ale lui Grey (2015)

Povestea filmului – inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James – îi are în centru pe studenta Anastasia Steele și un cuceritor și misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relație plină de erotism, dar și secrete întunecate.

În ciuda eforturilor admirabile ale lui Dakota Johnson , care a moștenit fericit o mare parte din mistica asemănătoare cu mama Melanie Griffith , și Jamie Dornan , care, după cum îmi spun cunoscutii, a jucat un serial serios incredibil de atractiv în emisiunea de cult „ The Fall ”, acolo este întotdeauna un simț al fiecărui moment erotic fiind coregrașat de comitet. Un fir de păr pubian aici, o fundă împușcată acolo, arcuită în spate, îi împinse pe șolduri. Un, doi, trei, gâfâind.

Ați putea ghici că, în ciuda numelui ei, regizorul Sam Taylor-Johnson este o femeie? Da, dacă numai pentru omisiunea cea mai grăitoare și poate cea mai înțeleaptă. Adică, la fel ca păpușa lui Ken cu care seamănă, bărbăția lui Doran este păstrată discret ascunzătoare, cu excepția unei fotografii trecătoare și greu revelatoare. Practic, singurele părți ale corpului cărora li se permite să fie erect sunt sfârcurile lui Johnson, care sunt afișate atât de mult încât probabil au nevoie de propriile lor cărți SAG.

Gândirea din spatele acestei alegeri este probabil că majoritatea milioanelor de femei care au cumpărat fenomenul pop-lit ar prefera să se dezvăluie în fantezia romantică a unui misterios care încearcă să îmblânzească un bărbat rupt decât să fixeze la vederea organelor genitale masculine în carne. (mai ales că „Fifty Shades” apare pe o grămadă de ecrane IMAX). Înainte de a argumenta altfel, luați în considerare faptul că „Rușinea” extrem de explicată din 2011 abia a încasat sub 18 milioane de dolari la nivel mondial, chiar dacă un exemplar superb precum Michael Fassbender și-a aruncat cu mândrie șilul cu toate șansele pe care le are.

Cu toate acestea, există o singură mișcare care mi-a făcut impresie. Când Anastasia Steele a lui Johnson se plimbă în poala lui Christian Dornan, în timp ce este așezat pe o bancă de pian (cu toată ticăloșia lui nocturnă de fildeș, gâdilă, este ca și cum De Sade și Phantom of the Opera ar fi avut un copil împreună), el reușește să folosească brațele îndoite ca un stivuitor sub spatele ei în formă, din spate, o ridică cu ușurință și o biciuiește înapoi.

În cele din urmă aflăm că, în loc să se întâlnească, lui Christian îi place să recruteze tinere precum Ana ca supuse care cedează de bună voie la brandul său preferat de disciplină în ascunzătorul bine aprovizionat al casei sale, cunoscut sub numele de Camera Roșie a Durerii. Dar înainte de a ajunge la Kink, care ocupă o cantitate surprinzător de mică din timpul de rulare, să abordăm ceea ce Taylor-Johnson și compania (inclusiv scenarista Kelly Marcel , care a scris „ Saving Mr. Banks ”, de asemenea, despre o altă femeie bântuită de un om cu probleme) a lua dreptate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 5m 2015 2.028 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar