Fender Bender (2016) online subtitrat

Fender Bender
Fender Bender (2016)

Acțiunea filmului Fender Bender Mark Pavia regizat de Mark Pavia are loc într-un orășel din New Mexico, unde o tânără adolescenta obține permisul auto iese la plimbare cu mașina și are un accident cu un bărbat misterios, tânăra fără sa ezite oferă acestuia toate datele bărbatul de fapt fiind un criminal periculos, iar totul se transforma într-un coșmar pentru tânără.
Fender Bender , scrisă și regizată de Mark Pavia (The Night Flier), este primul lungmetraj produs de ChillerTV și Shout! Fabrică. Când aveți acest tip de calibru în spatele unui proiect, ați avea dreptate să așteptați ceva care să bifeze toate casetele horror potrivite. Ei bine, în unele moduri, dorința dvs. a fost acordată.

Fender Bender poartă influența anilor ’80 pe mânecă. Totul formează muzica de la iluminat la mari jocuri de logică ciudată, în care oamenii fac ceea ce nu ar trebui să facă atunci când sunt în pericol mare, toate reflectă o perioadă în care femeile purtau pulovere strâmte și ucigașii aveau cămăși. (Pur și simplu nu obțineți destule trucuri cu ucigași în serie în prezent.) Dacă sunteți în căutarea a ceva pentru a umple acest gol acum, că v-ați urmărit DVD-urile Freddy și Jason până s-au rupt, atunci Fender Benders-ar putea să vă poată oferi ceva. Urmăriți-l alături de câțiva prieteni cu gândul și probabil veți face o seară. Doar amintiți-vă, prima persoană care a început să reciteze monologul despre regulile filmului horror de la Scream este prima ieșită din ușă. Mă uit la tine Nigel, întotdeauna faci asta. Găsiți câteva referințe culturale actualizate.
Din păcate, pentru toate semnele sale de nostalgie, Fender Bender este o aventură destul de obosită, care nu face nimic nou. Da, da, l-am lăudat pentru atenția acordată detaliilor și acum îl călăresc pentru același lucru. Cu toate acestea, ideea rămâne. Ceva de genul Casa lui Diavol al lui Ti West lovește acel punct dulce între mimică și senzație de prospețime. La fel și ceva mai puțin redus, cum ar fi The Editor de la Astron 6 . Totuși, ceea ce avem aici este un film slasher cu foarte puțin slashing și foarte puțin mișcător. Într-un film de 90 de minute, doriți ca primele 30 de minute să fie despre personaje, cel de-al doilea 30 ar trebui să ne ofere un anumit pericol și poate câteva ucideri înainte ca ultimii 30 să ne ducă acasă cu showdown-ul virgin vs. criminal. Fender Benderpetrece prea mult timp înființându-l pe Hillary ca eroina noastră virtuoasă. De fapt, aproape 40 de minute. Și apoi prietenii ei se întorc, iar noi îi cunoaștem. Apoi, înainte de a-l cunoaște, mai avem 20 de minute și filmul a luat doar viteza. Există o diferență mare între a seta ritmul și a fi lacul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2016 402 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar