Feel the Beat - În ritmul muzicii (2020) online subtitrat

Feel the Beat
Feel the Beat – În ritmul muzicii (2020)

Feel the Beat’ este povestea lui April Dibrina (Sofia Carson), o fetiță din orașul mic, care visează să fie o dansatoare de renume Broadway. Ea nu este doar ambițioasă, ci și condusă, muncitoare și angajată. În ziua unei audiții mari, „fură” un taxi de la o femeie în vârstă pentru a ajunge la studio la timp. Aproape că ajunge la runda finală, dar se dovedește că bătrâna cu care a avut-o mai devreme comportat, Ruth Zimmer (Pamela Macdonald), este unul dintre membrii juriului și unul dintre cele mai mari nume din Broadway. April încearcă din greu să o convingă să-i ofere o șansă, dar din neatenție ajunge să o împingă de pe scenă. Aprilie a primit lista neagră din comunitatea de dans din New York. Va putea vreodată să se întoarcă sau va trebui să aleagă o carieră alternativă?

Supraviețuirea într-un oraș mare fără un loc de muncă este o provocare, astfel încât aprilie își împachetează geanta și se îndreaptă spre orașul natal, New Hope (Wisconsin), pentru a fi alături de tatăl ei. Este întâmpinată cu căldură de prima sa profesoară de dans, Miss Barb (Donna Lynne Champlin), care îi oferă șansa de a antrena un grup inadecvat de amatori pentru a câștiga „Concursul de dans de dans de dans”. Inițial, aprilie se bat din cauza oportunității, dar numai până când află că concurența este judecată de Welly Wong (Rex Lee), un producător puternic din New York.

Dar dansul este un lucru și învățarea cuiva, în special copiilor, este altul. Această slujbă necesită aprilie să convoace imensă răbdare, ceea ce se întâmplă să fie o calitate de care îi lipsește cel mai mult. Este profund angajată să danseze și se așteaptă ca copiii să se măsoare cu ea. Ea este fără compromisuri în căile ei și cere ca elevii să-și urmeze metodele până la un T. Va putea să-i modeleze pe acești tineri dansatori cu căile ei stricte?

Filmul Elissa Down (regizor) este revigorant și invocă un sentiment de speranță, dragoste și realizare. Nu este doar o poveste care se concentrează pe o competiție de dans; mai degrabă, este călătoria viitoare a vârstei unui suflet tânăr ambițios, dar nesăbuit. Două subploturi se potrivesc perfect în povestea. Una este mica poveste de dragoste a lui April și Nick (Wolfgang Novogratz), cu care a despărțit înainte de a pleca pentru prima dată la New York. Cealaltă se învârte în jurul sorei lui Nick, Sarah (Eva Hauge), care obișnuia să o idolizeze pe aprilie, dar acum o resentimentează pentru că a lăsat totul fără un cuvânt.

Co-scris de Michael Ambruster și Shwan Ku, filmul nu arată nimic pe care nu l-am văzut până acum. Este nevoie de ceva timp pentru a merge, dar, odată ce se întâmplă, această poveste se dovedește a fi una emoțională, mai ales cu unele momente de inimă cu copiii mici. Chiar și numărul de dansuri energice susținute de ele ridică acest film la un alt nivel. În ciuda unei linii desenate, aceasta este obligată să topească inimile.

Sofia Carson ca April se aruncă perfect în personajul unei fete nu atât de amabile și egocentrice, care ar păși peste oricine într-o bătaie de inimă pentru a deveni cea mai bună dansatoare. Tatăl ei, Frank (Enrico Colantoni) își îndeplinește rolul cu finețe. Wolfgang Novogratz ca Nick este destul de plăcut. Pe de altă parte, reacționând aproape la orice, personajul femeii Lynne Champlin în rolul domnișoarei Barb este tare și înveselitor. Fetele mai mari ale grupului de dans, Kari (Lidya Jewett) și Sarah (Eva Hauge), se dovedesc a fi cel mai mare atu. Restul copiilor rambunctiosi ai grupului sunt adorabili si le fura spectacolul cu tocul lor de dans si actorie. În total, este un film care te simte bine, care te inspiră să-ți urmezi inima.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 47m 2020 791 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar