Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw - Furios și iute: Hobbs & Shaw (2019) online subtitrat

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw – Furios și iute: Hobbs & Shaw (2019)

Pentru majoritatea timpului de funcționare, David Leitch „s«Daruri Furios și iute: Hobbs & Shaw»livrează mărfurile s -ar aștepta de la titlul ridicol. La urma urmei, pentru ce sunt într-adevăr audiențele aici? Vreau să se întrevadă între stele Jason Statham și Dwayne Johnson ? Verifica. Vor să se bată reciproc de câteva ori? Verifica. O goană de mașini care se opune fizicii sau două ar fi drăguț? Verificați și verificați. Abia în cea de-a treia finală, când coregrafia luptei devine puțin prea incoerentă, încât îți dai seama că nu dai naibii despre nimic care se întâmplă și începi să-ți dorești ca Hobbs și Shaw să li se ofere o poveste cu puțin mai multă carne pe oase. . Dar până atunci probabil că nu vă va păsa.

Cu munca sa în „ John Wick ”, „ Atomic Blonde ” și „ Deadpool 2 ”, David Leitch s-a dovedit a fi abil în a evidenția seturile de abilități ale stelelor de acțiune. El a ajutat la descoperirea asasinului tăcut din Keanu Reeves , mașina de ucidere ascunsă în Charlize Theron și supereroul înțelept pe care s-a născut Ryan Reynolds pentru a-l juca. Și deci are sens perfect să-i oferim acest spin-off al mega-francizei „ Fast & Furious ”. Lucrând dintr-un scenariu de Chris Morgan și Drew Pearce, Leitch nu pierde niciun timp aplecându-se atât în ​​punctele forte ale lui Johnson cât și ale lui Statham, deschizând filmul cu o pereche de scene de luptă intercalată care evidențiază ceea ce fanii celor doi iubesc despre ei. Este incredibil de simplist să-i faci pe Johnson să bată un bărbat cu un ac de tatuaj și Statham să-și facă treaba cu o sticlă de șampanie, dar există un fel de frumusețe în acea simplitate. Ah, da, tipii ăștia. Îi cunosc pe acești tipi. Îmi plac acești tipi. Să băgăm niște fund.

Și, pentru o lungă perioadă de timp, „Hobbs and Shaw” își îndeplinește așteptările de bază. Oarecum surprinzător, având în vedere cât de umflate au devenit unele dintre filmele din această franciză, Leitch și compania îl păstrează strâns în ceea ce privește caracterul și complotul. Există într-adevăr doar două noi personaje majore (plus câteva camee din fețe cunoscute), interpretate de minune de Idris Elba și Vanessa Kirby. Steaua „The Wire” emană amenințare fizică ca un „Superman Negru” auto-descris pe nume Brixton, un agent al unui grup subteran de tehnologie militară numit Eteon. Încearcă să pună mâna pe un virus care ar putea șterge lumea peste câteva zile, dar agentul MI6 Hattie Shaw (da, este sora lui), interpretat de Kirby, ajunge la el și îl injectează în propriul corp. . Aceasta înseamnă că este un ceas de bifare a contagiunilor care anihilează lumea care va dispărea în 72 de ore. Hobbs și Shaw sunt oamenii potriviți pentru a opri acest lucru.

Există o abordare aproape metronomică la prima oră a „Hobbs și Shaw”, care este absolut admirabilă în execuția sa fără grăsime. Lupta, vrăjmaș verbal, scenă de alungare, luptă, puțină expunere, mai mult se insultă unii pe alții, etc. Ca în cazul majorității filmelor de acțiune grozave, există un ritm în acest sens, iar ritmul este bine reglat de actorii implicați. Johnson și Statham au devenit în urmă cu ani cei mai distractivi despre această franciză și știu să se aplece perfect pe persoanele de pe ecran. Într-un anumit sens, este o comedie amică de anii ’80, dar cu tehnologie modernă și sensibilități. Cu toate acestea, Leitch și compania sunt suficient de deștepți încât să știe că rutina dintre cele două centrale se va înrădăcina timp de două ore și astfel le oferă Elba și Kirby să schimbe energia. Elba se potrivește cu cei doi oameni de seamă din departamentul de carismă – un lucru greu de făcut – și apoi Kirby aproape pleacă cu filmul. Există o piesă interesantă despre cum Hobbs și Shaw se îndreaptă în mod constant către femeile din acest film pentru a le salva – inclusiv Madame a Eizei Gonzalez, un cameo dinHelen Mirren ca mamă a lui Shaw din nou și un personaj cheie în actul final pe care nu îl voi strica – dar am admirat cât de mult Leitch și Kirby au refuzat să-l transforme pe Hattie în personajul cu suferință, care ar fi putut deveni cu ușurință.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 17m 2019 733 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar