Fast and Furious 7 - Furios și iute 7 (2015) online subtitrat

Furious 7
Fast and Furious 7 – Furios și iute 7 (2015)

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O’Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiți să calce din nou în afara legii. Producția filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

„Furious 7” este o supracompensare glorioasă, un film atât de îngrijorat de machiajul său rafinant, încât spectatorul ocazional ar putea să rateze modul în care Tokyo se aruncă în vârful bulelor de telenovelă. Ca și drama de succes a filmului Lee Daniels „ Empire ” , „Furious 7” este umplut cu situații care necesită un absurditate nerefuzat, dar chiar și Daniels și predecesorul său de săpun nocturn, Aaron Spelling, s-ar întrerupe înainte de a încerca nivelul de „obține f … k outta aici! ” Stilul directorului shenanigans James Wan și al scriitorului Chris Morgan angajează.

Pe această poziție a seriei se află propriul Cookie Lyon, Dominic Toretto ( Vin Diesel ). Asemenea Cookie-ului, interpretat de Taraji P. Henson pe „Empire”, Toretto îi va proteja cu orice preț pe cei pe care îi iubește. Petrece întregul film căutând răzbunare. Cei care nu sunt familiarizați cu franciza vor fi lăsați pe propriile dispozitive cu privire la motivul pentru care. Nu există recapitulare „Ultima dată pe Fast and Furious” pentru a vă ridica la viteză și nu trebuie să vă așteptați la un film cu „7” în titlul său. Telespectatorii „Fast and Furious 6” vor ști că dispariția lui Han ( Sung Kang ), una dintre personajele principale, pune în mișcare complotul acestei noi tranșe. După ce un pachet trimis de la Tokyo aproape că îl lovește pe Toretto și tovarășul său în brațe Brian ( Paul Walker) la smithereens, Toretto simte o conexiune și este imediat afară pentru sânge.

Bomba și moartea lui Han sunt prin amabilitatea lui Deckard Shaw ( Jason Statham ), un englez a cărui primă ordine de afaceri statistică este să pirateze computerul lui Luke Hobbs (Dwayne „ The Rock ” Johnson) pentru a găsi Toretto și cohortele sale. Hobbs are aceste informații pentru că – ultima dată pe „ The Fast and the Furious ” – agentul DSS de la Hobbs practic a șantajat Toretto și o companie pentru a-l ajuta să renunțe la o organizație mercenară condusă de fratele lui Deckard Shaw, Owen ( Luke Evans ). În schimbul reușitei pentru această slujbă și uciderea lui Owen, Hobbs a șters cazierele pe care echipa Toretto a achiziționat-o acum două filme. Pentru că are aceste informații, Hobbs este rănit grav de Deckard într-una dintre numeroasele secvențe de luptă „Furious 7”.

Toretto reasamblează echipajul său, care include Brian, tip IT Tej (Chris „Ludacris” Bridges), vorbitoare netedă Roman (Tyrese) și partenerul lui Dominic, Letty ( Michelle Rodriguez ). Letty are amnezie pentru că, anterior , pe „The Fast and The Furious ”, ea s-a aruncat în aer și a fost presupusă moartă. Deși nu are amintiri despre fosta ei viață romantică cu Dominic, el își păstrează speranța că își va recăpăta amintirea.

Cele mai mari lupte din film nu sunt între Ronda Rousey și Michelle Rodriguez, ci între cei doi bărbați. Deckard reușește cumva să apară oriunde este Toretto, cerând retributie și aruncând chei de maimuță în planurile lui Toretto. Cei doi se prăbușesc în permanență cu mașinile între ele, apoi se târăsc din epava pentru a se lăsa cu țevile, pumnii și picioarele. Este hilar, ca și cum Deckard are un dispozitiv de urmărire pe Toretto și îl urmărește ca pe un iubit disprețuit.

Vorbind despre dispozitivele de urmărire, „Furious 7” nu are doar unul, ci este cel mai puternic dispozitiv spion din istoria filmului. În prezent, în mâinile lui Jakonde ( Djimon Hounsou ), folosește camere de supraveghere, telefoane mobile și alți ochi pe cer pentru a urmări pe oricine. Echipa lui Toretto este „angajată” pentru a-l prelua, astfel încât să poată urmări Deckard, deși după cum notează corect Toretto, „aș putea să stau aici și să aștept ca el să mă găsească”. Dacă ar fi avut-o, oamenii bătrâni ca mine nu ar fi binecuvântați de o înfățișare a lui Snake Plissken, Kurt Russell . Dl. Nimeni de la Russell nu oferă informații și utilizarea dispozitivului ar trebui să-l recupereze. Este un personaj clasic al lui Kurt Russell, iar în timp ce Gershwins a întrebat, „cine ar putea cere ceva mai mult?” El fură filmul, pur și simplu, punând ochelari de soare cu viziune de noapte.

Dispozitivul de urmărire vine cu un programator superb numit Ramsey ( Nathalie Emmanuel ) și destui dușmani pentru a popula o luptă finală care, la nivel de nivel, este în Los Angeles. În toată această carnavală, „Furious 7” găsește timp pentru pornirea auto-auto demnă de drool și atât de multe fotografii de femei îmbrăcate în bikini încât se simte ca o parodie a lui Zucker-Abrahams-Zucker din „Baby Got Back”. Chiar și Ramsey primește oglindă gratuită de către aparatul foto – adică atunci când nu lipeste metalul mașinii și gâdilă distrugerea voită.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,67 din 5)
Încarc...

2h 17m 2015 848 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar