Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore - Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore (2022) online subtitrat

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore – Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore (2022)

Profesorul Albus Dumbledore știe că vrăjitorul puternic și întunecat Gellert Grindelwald se mișcă pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, îi încredințează magizoologului Newt Scamander să conducă o echipă îndrăzneață de vrăjitori și vrăjitoare. Ei întâlnesc în curând o serie de fiare vechi și noi în timp ce se ciocnesc cu legiunea în creștere de adepți ai lui Grindelwald.

Aceste filme „Fantastic Beasts” pur și simplu nu sunt bune. Sunt extrem de ok, dar niciodată cu adevărat inspirate sau transportatoare. Această a treia ediție este oarecum o îmbunătățire față de „Crimele lui Grindelwald” din 2018 și este aproape la egalitate cu primul film din serie, capriciosul „ Fantastic Beasts and Where to Find Them ” din 2016, în ceea ce privește pură plăcere. Toți îl urmăresc pe dragonul acelui succes astronomic, la nivel mondial, o dată la o generație „Harry Potter”, dar fiecare film nou din această franciză spin-off ne amintește cât de inutili și de inferiori sunt.

Ei pot zbura deasupra Hogwarts și pot juca un fragment din tema vertiginoasă a lui John Williams , în timp ce tinerii vrăjitori îl urmăresc pe informator într-un joc de Quidditch (o imagine care l-a inspirat pe fiul meu de 12 ani să geme: „Fan service!” în timpul unei proiecții recente. ). Este doar un element în plus dintr-un film plin de prea multe personaje, prea multă intriga și prea puțină magie reală. David Yates s-a întors din nou ca regizor, după ce a condus precedentele două filme „Fantastic Beasts” și ultimele patru filme „Harry Potter”. Veteranul scenarist „Potter” Steve Klovesse întoarce în această lume, alăturându-se lui JK Rowling, creatorul întregului univers, care a scris primele două scenarii solo. În ciuda toată această experiență – sau poate din cauza ei – „Secretele lui Dumbledore” se simte exagerat în timp ce trece de la o intrigă la alta. A menține toate acele farfurii în rotație pare îngrozitor de obositor, mai ales într-o franciză care se referă la ridicarea unei baghete și la ușurarea vieții cu o mișcare de încheietură.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 22m 2022 32 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - CAM
  • WaawRomana - CAM
  • HqqRomana - CAM

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar