Fantastic Beasts and Where to Find Them - Animale fantastice şi unde le poţi găsi (2016) online subtitrat

Fantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastic Beasts and Where to Find Them – Animale fantastice şi unde le poţi găsi (2016)

Fantastic Beasts and Where to Find Them o face pe autoarea J.K. Rowling să se întoarcă în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

„Bestiile fantastice și unde să le găsească”, de JK Rowling, care se cufundă în partea întunecată destul de regulat, este în cel mai bun caz când servește ca o versiune mai exotică a tuturor acestor cățeluși drăguți și pisici care se umplu. conturile dvs. de Facebook, Twitter și Instagram? În locul câinilor care îmbrăcau ținute de vacanță sau pisici care cad de pe ghișeele de bucătărie, poți merge „aww” atunci când un Niffler obraznic, un hibrid platypus cu factură de rață, merge pe o rază de crimă în timp ce umple cu lăcomie obiecte strălucitoare precum monede și pietre prețioase în pungă de burtă. Sau atunci când un gigant maiestuos Thunderbird, destinat să trăiască în sălbăticile din Arizona, își întinde aripile asemănătoare vulturului. Poate un crenguț înrădăcinat, asemănător unui crenguț, cunoscut sub numele de Bowtruckle, care amintește de un Groot zdruncinat de la „ Gardienii galaxiei, ”Este mai mult stilul tău. Există, de asemenea, un Erumpent amoros, o cruce cu fundul mare între un hipopotam și un elefant, care provoacă un ruckus la o grădină zoologică. Că această menagerie expansivă și multe altele sunt capabile să se încadreze în cea mai bună bucată de bagaje de călătorie fermecate dintr-un film, din moment ce geanta de covor fără fund a lui Mary Poppins este un bonus binevenit.

De altfel, cine ar fi bine să contureze un remediu distractiv, dar relevant pentru starea sufletească neliniștită, dar Rowling? Imaginația ei fertilă nelegată a fost cea care le-a oferit producătorilor de film confort și bucurie după 11 septembrie, cu „Harry Potter și Piatra Vrăjitorului”, prima dintre cele opt tranzacții pe ecran mare, bazate pe mega-seria ei de cărți despre exploatările unui băiat vrăjitor. Da, a existat un rău monstruos, aproape imbatabil, în toată franciza. Dar, de asemenea, a fost descoperită bunătatea abundentă, înțelepciunea profundă și decența dezinteresată printre ticăloșii care flutură cu bagheta de la Academia de Vrăjitorie și Vrăjitorie Hogwarts.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 13m 2016 631 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar