Falling Inn Love (2019) online subtitrat

Falling Inn Love
Falling Inn Love (2019)

Este de la sine înțeles că „Falling Inn Love” este o comedie romantică înfăptuită – asta face parte din ambalaj. Filmul este lansat astăzi pe Netflix, dar a fost produs în parte de MarVista Entertainment, o companie din spatele unor flick-uri romantice precum „Rodeo & Juliet”, „Un film de Crăciun de Crăciun” și „Will You Merry Me”. Ei sunt o entitate asemănătoare Netflix pentru ei înșiși care împing acea dulce adrenalină de tensiune care se găsește în poveștile romantice, în cazul în care, dacă îți plac oamenii de pe ecran, te vei așeza împins și desprinși și aduși înapoi. Acest film, regizat în mod capabil de Roger Kumble și scris de Hilary Galanoy și Elizabeth Hackett, este chiar pălmuit cu un titlu care îți spune unde va avea loc această aventură amoroasă și că înșelăciunea ei este brand-name. „Falling Inn Love” poate arăta și suna ca multe alte filme, dar nu l-ai putea confunda pentru că este necinstit.

Totuși, lucrurile nu încep cu prea multă promisiune, deoarece povestea are prea puține tacturi în forțarea setării sale pentru ceea ce devine povestea unei femei din oraș aruncate în țară. După ce compania ei de angajare implodează și după ce s-a despărțit de iubitul ei cu pătură umedă, Gabriela ( Christina Milian ) se prăjește cu un vin alb și participă la un concurs care oferă șansa de a „câștiga un han” în Noua Zeelandă. În calitate de cineva pasionat de casele prietenoase cu mediul, ea scrie în eseuul necesar de 400 de cuvinte despre cum ar fi locul ei de vis, chiar dacă în mare parte intenționează să-l floteze și să se întoarcă la San Francisco. A doua zi dimineață, a câștigat hanul, iar câteva minute mai târziu, este în Noua Zeelandă, pentru că călătoriile funcționează așa în comediile romantice, c’est la vie.

Primul local pe care îl întâlnește este Resident Hot Guy Jake ( Adam Demos ), care își prăbușește camionul cu bagajele Gabrielei în timp ce se rostogolește pe un deal, în timp ce scampersează pentru a obține un bar de recepție a telefonului mobil. În curând vom afla că este pompier voluntar, handyman și, de asemenea, apicultor. Este perfect, dar are o pierdere recentă în viața lui, ceea ce îl face misterios și indisponibil, cel puțin până când cineva ca acesta se aruncă în orașul său liniștit, dar bârfit, din Noua Zeelandă, Beachwood Downs.

După ce a perceput oferta lui Jake de a o conduce în oraș, Gabriela se deplasează până la hanul că a câștigat și este o mizerie. Becurile explodează când încearcă să le înlocuiască, conducta are o minte proprie, există o capră pe nume Gilbert care se ascunde într-un dulap la etaj. La fel ca structura acestui film, tot ce are nevoie este puțin TLC și tact și ar putea fi pur și simplu amețitor. Însă Gabriela nu o poate face singură, iar proiectul ei de reabilitare primește sprijin din partea unor localnici spunky, precum un tip de magazin de hardware, numit Norman și o grădinar (Claire Chitham), care are propriile probleme neadresate cu relațiile.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2019 431 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar