Fallen (2016) online subtitrat

Fallen
Fallen (2016)

Unii îngeri sunt sortiți căderii! Există ceva dureros de familiar la Daniel Grigori.
Misterios și distant, el îi atrage atenția Lucindei Price încă din prima ei zi la internatul Sword & Cross, din înăbușitorul Savannah. Ajunsă aici după ce prietenul ei moare într-un accident misterios, Lucinda, o adolescentă de șaptesprezece ani, se îndrăgostește de Daniel, dar descoperă un adevăr incredibil de tulburător: el este un înger căzut, iar iubirea lor este veche de secole și sfârșește tragic de fiecare dată când se întâlnesc. Într-un decor apăsător și opresiv, în care îngerii nu se deosebesc de muritori și unde umbrele veghează amenințător orice mișcare, povestea lor evocă un romantism diafan și angelic. Periculos de incitant și întunecat de romantic, „Fallen” este un thriller fascinant și povestea de dragoste supremă.

Fallen este unul dintre acele filme care ajunge pe ecrane încărcate cu o greutate mare de așteptare, ca adaptare a celui mai bine vândut roman pentru tineri adulți de Lauren Kate. Partea ficțiunii fanilor Dantean, o parte a împlinirii dorinței adolescentului, urmează averile unei adolescente trimise pe nedrept la o școală de reformă – o fată care își găsește viața în spirală în continuare a controlului nostru când se găsește sfâșiată între doi băieți care par a fi supranaturale. puteri.

Lucinda (Addison Timlin) este o fată care are puteri proprii, deși ar prefera, nu – aduce ghinion celor care se apropie de ea. Bântuită de lucruri asemănătoare cu umbra pe care insistă diferiți psihiatri și consilieri sunt un produs al bolilor mintale, ea se străduiește să creadă în ea însăși. Într-o stare vulnerabilă și separată de toată lumea pe care o cunoaște, este o țintă ușoară pentru bătăuși, profesori înfiorători și tipi mai bătrâni decât arăta ale căror planuri pentru ea nu lasă mult spațiu pentru ca ea să aibă o personalitate proprie.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 2,00 din 5)
Încarc...

1h 31m 2016 442 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar