Extraction - Operațiunea de recuperare (2020) online subtitrat

Extraction
Extraction – Operațiunea de recuperare (2020)

„ Extragerea ” se bazează pe un roman grafic care a fost scris și este acum adaptat de către „ Avengers: Endgame ”, co-regizorul Joe Russo, ca vehicul în rol principal pentru Thor însuși, Chris Hemsworth. Slavă de încuietori blondele sale, puternicul său ciocan și simțul umorului său, Hemsworth joacă un mercenar de super-eroi pentru închiriere pe nume Tyler Rake. Cu un nume de genul acesta, poți paria ultimii tăi bani că, la un moment dat, în timpul rulării de 116 minute a filmului, Tyler va scoate un baddie cu instrumentul de grădină care îi poartă numele. Este o ucidere grozavă, chiar prin ochii unuia dintre sutele de articole extras. Un astfel de grotesquerie semnifică cât de greu va fi evaluarea R la această versiune Netflix; capetele sunt tratate slab, oasele rupte se desprind și corpurile sunt aruncate din clădiri și pline de gloanțe. Nu că mă plâng, păstrați-vă, având în vedere cât de binevenit este faptul că Sam Hargrove, directorul-coordonator cascador, încadrează carnavalul în bucăți bine editate și ușor de urmărit. Vă anunț doar pentru ce vă aflați.

Evenimentul titlului implică Ovi Mahajan ( Rudhraksh Jaiswal ), fiul adolescent al unui gangster din Mumbai încarcerat. El a fost răpit de rivalul tatălui său, Amir ( Priyanshu Painyuli ), ceea ce îl pune pe protectorul lui Ovi Saju ( Randeep Hooda ) în pericol mortal. Bătrânul Mahajan nu poate plăti răscumpărarea pentru că finanțele sale sunt înghețate, dar sindicatul îl angajează în continuare pe Rake pentru a-și salva copilul. Această ultimă misiune vine în atenția beatului Aussie, cu amabilitatea colegului său, Nik Khan ( Golshifteh Farahani ). Procentul pentru eșec este mare, dar nu este insurmontabil. În plus, Rake are nevoie de bani și el are o dorință de moarte. Acest lucru din urmă ar putea avea ceva de-a face cu flashback-urile hazle intercalate în prima jumătate a „Extragerii”.

Personajul lui Hemsworth are mai multe clișee de filme de acțiune decât pastilele de ficat ale lui Carter: este de neplăcut chiar și în pericol extrem, are un secret tragic, nu lipsește niciodată o lovitură, abuzează de diverse substanțe legale și ilegale și își face genul de prieteni care invariabil vor porniți-l în momente neoportune. Dar are și o latură mai moale, un instinct paternal care iese la iveală misiunea de salvare a acestuia. El refuză să-l abandoneze pe Ovi chiar și după ce copilul va deveni consumabil. „Ai incredere in mine?” el intreaba. Ovi îi răspunde că nu. „Bine”, spune Rake înainte să-l împingă de pe un acoperiș și pe altul.

Saju, care își conduce propriul plan de extracție în sarcina șefului său, și armata de ucigași vioși ai lui Amir, ajută să strice ziua Rake și să ridice numărul corpului. Cu toții se regăsesc într-o piesă centrală interesantă a filmului, o secvență neobișnuită în care cinematograful Newton Thomas Sigel evocă glumă singură din „1917.” de anul trecut. Începe și se termină cu un accident de mașină și garantează cât mai multe vizualizări repetate pe care le va permite platforma Netflix. Cel mai important, Hargrove abandonează dispozitivul înainte de a deveni neajutorat

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 56m 2020 1.715 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar