Everybody Wants Some!! (2016) online subtitrat

Everybody Wants Some!!
Everybody Wants Some!! (2016)

In acest film de comedie este vorba despre un grup de jucători de baseball la colegiu care navigeaza prin modul lor de libertate și responsabilitățile maturității fără supraveghere. După ce proaspeţilor boboci li se urează bun venit în stilul tradiţional, care practic se rezumă la a fi făcuţi de râs în public, li se prezintă cele mai importante reguli: fără băutură şi fără fete în dormitoare. Însă regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, iar grupul jucătorilor de baseball va încerca să-şi găsească propria identitate navigând nesupravegheaţi printre libertăţile şi responsabilităţile specifice vârstei.

Linklater a descris „Toată lumea vrea unii !!” ca o „continuare spirituală” a comediei sale din 1993 de liceu „ Dazed and Confused ”. „Toată lumea vrea unii !!” are loc în 1980, urmărind viața unui grup de jucători de baseball din colegiu în cele trei zile înainte de începerea cursurilor. Există două „case de baseball”, lucruri de ramburs la marginea campusului, unde echipa de baseball se stabilește într-o rutină de petrecere, filosofare și competiție. Dansul, romantismul, conversația – toate devin bătălii pentru dominare. Păunul pentru băieți unul pentru altul mai mult decât pentru fetele care apar la petrecerile lor. Când băieții se îmbracă pentru a ieși într-un club, predicția lor amintește de John Travolta privindu-se în oglindă în „tipuri , cu strălucirea satisfăcută a sportivilor de succes. Ei se mișcă cu o strâmtoare colectivă, un pustan. Și-au petrecut copilăria cu un singur scop organizatoric: baseball-ul. Și acest lucru îi deosebește de colegii lor (pe care îi consideră slabi). Niciunul dintre ei (cu excepția unuia care se referă la el însuși drept „al doilea Nolan Ryan”) nu are vise să meargă pro. Colegiul este o oportunitate de a primi încă patru ani făcând ceea ce iubesc cel mai mult înainte de a începe „viața reală”.

Toate acestea ar putea fi mortale dacă sunt manipulate prost. Cine vrea să vadă o mulțime de goluri care concurează pentru a câștiga în fiecare moment al fiecărei zile? (Ei bine, da, dar presupun că acest lucru nu este adevărat pentru toată lumea.) Linklater îl păstrează liber, amuzant, apreciat în forma liberă a dinamicii grupului. Un meci de ping pong se transformă pe un dime și devine mortal grav. Băieții se bat din nou până când trag sânge. Ei încearcă să tăiați un baseball în jumătate cu un topor, pe măsură ce trece peste farfurie. Ei concurează pentru a vedea cine poate inhala cel mai mare hit bong. Chiar și săritul într-un râu devine un afiș al cine o face cel mai bine. Linklater abordează toate acestea cu afecțiune și chiar bunătate – una dintre caracteristicile sale distinctive. „Toată lumea vrea unii !!” este un corector pentru stereotipul obosit, fals „mut”.

Jake ( Blake Jenner ) este un ulcior de boboc, intrând într-una din casele de baseball în prima sa zi de școală, ținându-și caseta de lapte plină de albume ( Are We Not Men Men de la Devovizibil) și confruntat cu ostilitatea inițială a claselor superioare musculoase intimidante. Nu sunt ostili pentru că este un boboc. Sunt ostili pentru că este un ulcior. („Toată lumea vrea o parte!” Este interesant și amuzant în privința conflictelor între poziții în baseball. Un ulcior mai vechi îl încurajează pe Jake să-și accepte statutul de outsider: „Îmbrățișați-vă interiorul ciudat.”) Jake întâlnește o mulțime de tipuri de tipuri din diverse state din haos: fumatul buruienilor, umplerea unui pat de apă, practicarea unei aruncări de vânturi, etc. După un discurs dur din partea antrenorului care le amintește regulile casei (fără alcool, fără fete la etaj în dormitoare), grupul se rupe prompt toate, simultan, aproape înainte ca autocarul să părăsească casa.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 56m 2016 473 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar