Every Thing Will Be Fine (2015) online subtitrat

Every Thing Will Be Fine
Every Thing Will Be Fine (2015)

Filmul Every Thing Will Be Fine online subtitrat este o drama din 2015 despre. Durata de viață a scriitorului Tomas Eldan (James Franco) care este spulberata după un argument încălzit cu prietena lui, care trece peste un copil. Doisprezece ani mai târziu, Tomas încă nu poate uita tragedia. Că accidentul fatal la afectate, mama copilului, și pe toată lumea din jurul lui, inclusiv prietena lui.

Secvențele de deschidere și închidere ale „Every Thing Will Be Fine”, primul film de ficțiune al regizorului german Wim Wenders în aproape un deceniu, sunt printre cele mai măiestre pe care le-a creat, iar pe parcursul îndelungatei sale cariere a creat destul de multe. scene … și, mai mult decât atât, destul de multe astfel de filme întregi. Dar uită-te cu mine.

Secvența de deschidere îl vede pe tânărul scriitor Tomas ( James Franco ) care caută spațiu pentru a crea în coliba unui pescar pe un lac înghețat. Dispirit, neproductiv, el a instrumentat un pic pe land, având conversații intermitente telefonice cu prietena sa Sara ( Rachel McAdams ). Condus într-o furtună de zăpadă, este distras și are o neplăcere a automobilului. Este ușurat să găsească un copil complet intact, dar foarte zdruncinat, proptit chiar lângă bara de protecție din față și pleacă băiatul spre casa de la distanță de pe deal, din care fără îndoială că se arunca cu sania din plastic. Odată ajunși în casă, celălalt pantof se aruncă atunci când se întâlnește cu mama băiatului, Kate ( Charlotte Gainsbourg)). Nu există aproape niciun dialog, doar o comandă calmă a limbajului cinematografic, conjurează suspans, teamă și înfăptuire, îmbunătățită prin utilizarea expresivă a 3D de Wenders de la Wenders, un format pe care l-a folosit și pentru spectaculosul său documentar de dans din 2011 „ Pina ”.

Până acum atât de bine, cel puțin în ceea ce privește filmul. Nu atât pentru Tomas, care a fost traumatizat de accident, în măsura în care verifică timpul de viață, terminând într-un pat de spital după ceea ce Sara recunoaște ca o tentativă de sinucidere cu jumătate de inimă. Așadar, da: acesta este un film în care James Franco joacă un artist alb, bărbat, în mare parte auto-torturat, care face față unei crize spirituale majore. Ce ar putea fi mai rău?

Teoretic, sunt de acord cu tine. Și, în practică, „Fiecare lucru va fi bine” poartă o anumită prețiozitate pe mânecă, începând cu titlul, cu „Totul”, rupt în mod deliberat. S-ar putea suspecta Noua sinceritate în acțiune, cu excepția faptului că Wenders a fost întotdeauna un cineast cu o sută la sută sincer, fie că a creat astfel de povești acute de anxietate existențială precum „ Prietenul american ”, parabolele luminoase, pline de misticism, de dragoste precum „ aripi de Dorința ”, sau meditații atroce, cu capul moale, de a fi bărbat în timp, ca și în îngrozitorul său„ Filmare din Palermo ”din 2008, cea mai recentă caracteristică de ficțiune a acestuia și nu este un semn deosebit de bun pentru acesta.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 58m 2015 314 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar