Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga - Concursul Muzical Eurovision: Povestea trupei Fire Saga (2020) online subtitrat

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga – Concursul Muzical Eurovision: Povestea trupei Fire Saga (2020)

Dulce duios și vesel, „Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” ar putea fi considerat un film de revenire pentru Will Ferrell , chiar dacă co-starul său îl fură de la el. Odată una dintre cele mai mari vedete ale genului de comedie, Ferrell nu a avut vreun hit în decursul anilor – această comedie recentă „Holmes & Watson” aproape a ucis criticul pe care l-am atribuit pentru acest site (în ziua de Crăciun!). S-ar putea argumenta ultima comedie pe care a subliniat-o că a funcționat cu adevărat a venit în urmă cu un deceniu („Ceilalți tipi”).

Primind astăzi pe Netflix, „Eurovision” îl reunește pe Ferrell cu regizorul „ Wedding Crashers ”, David Dobkin și prezintă alumei „SNL” șansa de a fi prost într-un mod atrăgător care și-a construit fanbase-ul în primul rând. În mare parte, funcționează, ajutat foarte mult de sincronizarea comică perfectă a lui Rachel McAdams , care poate vinde un comportament ridicol cu ​​fața dreaptă în moduri care merită o atenție mult mai critică. (Performanța ei făcând exact asta în „ Game Night””Este una dintre cele mai bune viraje de comedie din ultimii ani.) Ca multe comedii, se bazează un pic prea mult pe o relație romantică care nu are prea mult sens și timpul de rulare se trage chiar atunci când filmul ar trebui construiți aburi, dar există un farmec infecțios pentru majoritatea lucrurilor despre „Eurovision”, nu spre deosebire de concurența internațională în sine.

Ferrell îl interpretează pe Lars Erickssong, un copil-bărbat islandez care locuiește cu tatăl său ( Pierce Brosnan ) și a cărui viață a fost schimbată în ziua în care l-a văzut pe ABBA interpretând „ Waterloo ” la concursul de muzică Eurovision, o afacere de lungă durată, cu mai multe țări. ar fi ca un „American Idol” european dacă fiecare concurent era dintr-o țară diferită și avea mult mai multe efecte de foc, gheață uscată și spectacol general. Obsesionați de participarea la Eurovision în sine, Lars și BFF Sigrid (McAdams) formează un duo numit Fire Saga, care trimit în caseta lor de audiție, care este aleasă la întâmplare de un grup de producători islandezi pentru a completa o listă pentru finala țării lor. Au un câștigător evident într-un talent pe nume Katiana ( Demi Lovato), deci au nevoie de un alt act pentru a îndeplini cerințele concursului. Desigur, Sigrid și Lars au alte planuri.

Printr-o serie de accidente amuzante care sunt cel mai bine lăsate nepătruns, Fire Saga ajunge să ajungă la show-ul principal, iar „Eurovision Song Contest” permite lui Dobkin, un regizor video muzical, să pună în scenă câteva numere elaborate, inclusiv un singalong la o petrecere care îmbină hituri precum „Ray of Light” ale Madonei și „Believe” ale lui Cher. Este un moment incontestabil nebun, care surprinde bine tonul general al filmului. „Eurovision Song Contest” este cel mai bun în momentul în care își cântă inima stupidă, îmbrățișând puterea exprimării creative într-un mod care este familiar, dar care poate fi incontestabil plăcut atunci când este terminat cu multă exuberanță. Dacă este ceva, se simte ca cele mai mari lovituri ale lui Ferrell în modul în care reflectă lucrurile pe care le-a făcut cu mult înainte, dar nu este neapărat un lucru rău. Ca concursul în sine sau numărul de sincronizare a buzelor la accesările pop, cantitatea de inimă curată merge mult în vânzarea familiarului. Și este ceva revigorant în legătură cu o comedie modernă care nu se simte cinică în ceea ce privește natura umană sau fabricată de un focus grup, așa cum au avut mulți în ultima vreme.

Îndemânarea lui Ferrell cu copii-bărbați goofi este bine documentată, dar această comedie ar trebui să le amintească oamenilor de gama subestimată a lui Rachel McAdams, care din nou face doar un rol de comedie. Momentul ei nu este niciodată oprit și adesea inspirat – are o reacție în urma unei explozii care este doar perfectă. Și chiar găsește o modalitate de a vinde cel mai subțire aspect al filmului în povestea sa de dragoste subdezvoltată. Există ceva subscris în legătură cu modul în care Lars nu poate vedea că Sigrid este îndrăgostit de el pentru că este atât de concentrat pe cariera sa, dar spectatorii vor lupta să-și dea seama ce vede în el, în afară de un partener muzical. Merită, de asemenea, să dai un strigăt lui Dan Stevens , care îl joacă pe super-macho-pilotul rus pentru a câștiga Eurovision într-un mod care merge pe acea linie fină de a fi exagerat, fără a se plictisi în caricatură.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 4m 2020 274 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar