Escape Plan: The Extractors (2019) online subtitrat

Escape Plan: The Extractors
Escape Plan: The Extractors (2019)

În ciuda eșecului critic și comercial care semnalează sfârșitul acestei francize cel mai puțin probabil, Escape Plan 2: Hades a fost împușcat înapoi cu un tripl, Escape Plan: The Extractors . În mod bizar, Sly și-a ieșit cu nerăbdare să susțină filmul precedent înaintea lansării acestui al treilea film, numindu-l cel mai prost produs în care a apărut vreodată, de parcă ar putea în orice fel să-și reproșeze succesorul.

The Extractors , filmat în doar 17 zile cu noul regizor de serie John Herzfeld ( The Death and Life of Bobby Z ), este un film de acțiune atât de lipsit de viață și lipsit de personalitate, care va fi probabil lăsat să cerșească pentru ciudatul profund teribil, dar ocazional amuzant -de schimbare de gen a filmului precedent. Dar abia abia.

Afișând setul pur de închisoare al primelor două filme, cel de-al treilea regizor îl găsește pe Ray Breslin (Stallone) însărcinat să intre în Devil’s Station, o închisoare din Letonia, unde fiica unui mogul de tehnologie din Hong Kong a fost pusă la punct. Dacă nu este suficient, iubita lui Ray de zece zeci de ani, Abigail (Jaime King), a fost întemnițată acolo și de Lester Clark Jr. (Devon Sawa), fiul antagonistului primului film (Vincent D’Onofrio, filmele reciclate ale care este aruncat pe tot parcursul pentru a amortiza timpul scurt).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2019 304 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar