Enter the Warriors Gate (2017) online subtitrat

The Warriors Gate
Enter the Warriors Gate (2017)

Un adolescent este transportat în mod magic în China și învață să transforme abilitățile sale de jocuri video în cele ale unui războinic Kung Fu. Jack Bronson își petrece cea mai mare parte a timpului într-un joc captivant online, luând rolul unui războinic de temut, numit Black Knight. Mama lui singură, Annie, se luptă să facă rost de bani pentru a putea supraviețui, în timp ce casa lor va fi în curând pusă sub sechestru. Jack lucrează part-time pentru dealerul de antichități Dl. Chang, care îi încredințează lui Jack responsabilitatea neprețuitei afaceri.

Cea mai recentă fabrică de aventuri B-acțiune a lui Luc Besson datorează recunoștință lui The Great Wall de Zhang Yimou pentru că a aruncat o umbră lungă și obositoare pentru ca acesta să se ascundă dedesubt, în principal datorită controversei sale de albire bazate pe Matt Damon. Spre deosebire de acel film, care, în bine sau mai rău, a avut un complot care s-a legat de un călător străin din China, regizorul Matthias Hoene, The Warrior’s Gate face cu adevărat pivot pe un jucător alb „zgârcit” salvând o prințesă și asigurând pacea pe tărâmul chinez. Filmul de 50 de milioane de dolari este primul acord de coproducție de trei picturi din EuropaCorp și Fundamental Films, bazat pe Shanghai, și este cea mai recentă colaborare Est-Vest care dorește să încaseze cea de-a doua piață de film din lume.

Retrograd în acest mod Bessonian-surd ton, dar oarecum inofensiv, în același timp, Poarta Războinicului nu păcălește pe nimeni dacă transportul său aproximativ de 3 milioane de dolari din China (în fața Zidului ) este un indiciu. Codul de conținut rigid al Chinei înseamnă că filmul este suficient de nevinovat pentru a putea găsi un public YA (pentru audiențele YA care sunt în mare măsură în anii 1980) pe capătul mai tineresc al spectrului de pe piețele de limbă engleză, ca un fleac alternativ; Puterea moderată a lui Dave Bautista poate fi de ajutor. Dincolo de asta, Poarta Războinicului va dispărea în uitare, deoarece încă un experiment eșuat.

Într-un oraș contemporan, anonim, vag din California, Jack Bronson (Uriah Shelton din The Glades ) își jonglează obsesia de jocuri online, bătăușii de școală (în mod natural) și anxietatea de bani a mamei sale Annie ( Luther ‘s Sienna Guillory). Pe punctul de a-și pierde casa, Jack duce acasă o cutie de antichități din magazinul în care bunul domn domn i-a oferit o slujbă cu normă parțială, care, iată, iată, este un portal către un misterios pământ. Crezând că Jack este Cavalerul Negru – avatarul său de jocuri online (nu întrebați, filmul nu explică cu adevărat cum se întâmplă asta) – războinicul imperial Zhao ( So Young ‘s Mark Chao) vine cu prințesa Sulin (Ni Ni din Războiul mireselor) în remorcă. Înainte de a putea spune „romantism-clash culture”, Jack sare în portal și este transportat într-un loc și timp la fel de anonim în China antică.

De acolo, povestea se pătrunde într-un teritoriu familiar, în care lașul Jack, cu stima sa de sine scăzută, este făcut curajos și încrezător cu ajutorul marțial și cuvinte înțelepte de la Zhao și cu o dragoste castă cu Sulin. După ce și-a canalizat cumva alter ego-ul Black Knight și l-a salvat pe Sulin dintr-o căsătorie condamnată cu ticălosul Arun (Bautista) – în ciuda prezenței instruite de la naștere pentru a-l proteja pe împărat-Zhao – Jack pleacă acasă și își salvează mama, de asemenea.

Există câteva momente în Poarta Războinicului în care spectatorii experimentați nu vor recunoaște pentru ce anume se întâmplă. Știm al doilea când îl întâlnim că Jack va avea vreun fel de răzbunare asupra bătăușului său până la urmă; știm că, într-un fel, își va salva locuința de la închidere cu abilitatea sa de jocuri nebune; și știm că îl va învăța pe Sulin și pe Zhao în picioare pentru a îndoi regulile din când în când. Besson și co-scriitorul Robert Mark Kamen’s ( Transporter și Takenseria) scenariul este încremenit cu fragmente comice moderat amuzante – veteranul din Hong Kong, Francis Ng, în calitate de Wizard Wu care-l canalizează pe Charles Nelson Reilly și titlul complet al lui Arun sunt puncte înalte – dar antics-ul de pește din apă cu Sulin la mall și lecțiile de viață despre evitarea provocărilor personale sunt doar realizarea filmelor pentru tăierea cookie-urilor. Ca și ultimul hit substanțial al EuropaCorp, Lucy , Poarta Războiniculuiare propria logică internă ridicolă, dar îi lipsește strălucirea neplăcută care se încadrează în suspensia neîncrederii pentru a merge cu ea. Engleza sincronică nu este o idee nouă și nici cel mai neclar amic al cărui dialog cuprinde în cea mai mare parte „Duuuude, ea e haaaawt”, sau neînțelegerea inițială a filozofiei artelor marțiale. Din fericire, Bautista este la îndemână pentru a oferi un spectacol pe termen lung, în timp ce șeful de război înconjurat de ineptitudine care vrea doar să se căsătorească cu moștenitoarea, să o ucidă pentru tron ​​și să cucerească lumea. În mod clar, este co-jucător într-un alt film mai bun în capul lui.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 48m 2016 1.066 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar