Endless (2020) online subtitrat

Endless
Endless (2020)

„Endless” este departe de a deține acele calități de bază. În schimb, are un cuplu neharismatic format din Riley ( Alexandra Shipp ) și Chris ( Nicholas Hamilton ), doi adolescenți din California îndrăgostiți nebunește. Într-un montaj de prolog roz și plin de soare, vocea lui Riley, cu toc, ne introduce în relația ei cu spiritul Chris, provenind din mijloace mai modeste. Această tânără avizată, iubitoare de artă, care se pare că a absolvit unul dintre cei mai de top din clasa ei, a intrat în Georgetown Law și a fost internată la biroul DA, spune că îndrăgostirea și a începe să ieși cu Chris este cel mai important lucru care s-a întâmplat pentru ea în acel an, deși nu au prea mult sens pe hârtie.

De ce trebuie subliniat faptul că nu au sens împreună este presupunerea oricui – par să vadă ochi-la-ochi des (în afară de afecțiunea lui Chris pentru motociclete, un hobby suprapus pe care părinții lui Riley nu îl aprobă) și este nu ca și cum ar fi la o vârstă în care trebuie să ia în considerare pași mari și serioși precum căsătoria. Cu toate acestea, necazurile se strecoară în povestea lor idilică destul de curând. Riley primește acceptul sus menționat de la Georgetown – lectura ei euforică a scrisorii din camera ei este capturată de PD Boris Frank și Mark Dobrescuîntr-un mod de stalker-ish, cameră de supraveghere, printre deciziile vizuale mai derutante ale duo-ului. Și în timpul unei ceartă despre viitorul iubitei sale prin care Chris se simte liber să reclame că Riley ar trebui să studieze arta, nu dreptul, un moment neglijent în mașină cu Riley la volan provoacă coliziunea care îi revendică viața lui Chris.

Puteți ghici restul cărții de joc de aici înainte. Sufocându-se cu sentimente de vinovăție, Riley se luptă să revină pe drumul cel bun cu viața ei, în timp ce părinții ei se comportă ca cel mai rău tip de ticăloși de film bogați, preocupați doar de salvarea fiicei lor de ramificațiile legale ale prăbușirii. Un film mai profund și mai inteligent ar fi explorat divergența de clasă dintre Chris și Riley în acest moment. Dar nu „fără sfârșit” – ceea ce ar fi putut fi o cale sfâșietoare se reduce la mama lui Chris ( Famke Janssen ) care țipă la Riley în timp ce plângea lângă masa ei de bucătărie în extensii de păr uluitor de proaste.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m 2020 563 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar