Embrace Of The Serpent - El Abrazo de la Serpiente (2015) online subtitrat

El abrazo de la serpiente
Embrace Of The Serpent – El Abrazo de la Serpiente (2015)

Filmul istoric de aventura El abrazo de la serpiente 2015 film online spune povestea relației dintre Karamakate, un șaman amazonian ultimul supraviețuitor al poporului său trib, și doi oameni de știință care lucrează împreună pe parcursul a 40 de ani pentru a căuta în Amazon o instalație de vindecare sacră.

Povestea relatiei dintre Karamakate, un saman amazonian si doi oameni de stiinta, care au lucrat impreuna timp de 40 de ani, pentru a gasi o planta sacra si vindecatoare.

Descrisă de creatorul său drept „o încercare de a construi o punte între povestirile vestice și cele amazoniene”, aceasta atinge un uimitor sentiment de universalitate, în timp ce se concentrează pe o lume de care majoritatea privitorilor au fost înstrăinați în mod tradițional. Împușcat în locația din junglele lui Vaupés, dar cu niciun turism cultural care blochează de multe ori astfel de proiecte, filmul onest, impasionat și inventat de Guerra, se încolăcește în jurul publicului său într-o îmbrățișare cinematografică transcendentă.

Deși fictiv, scenariul de Guerra și Jacques Toulemonde se bazează pe jurnalele a doi exploratori din viața reală: etnobotanistul german Theodor Koch-Grünberg și botanistul american Richard Evans Schultes. Versiunile ambelor figuri apar în narațiunea bifurcată, care împletesc două povești ale exploratorilor albi, despărțiți de zeci de ani, aventurându-se în Amazonul columbian. Jan Bijvoet este Théodor von Martius, o figură herzogiană în căutarea plantei de yakruna vindecătoare, care îl poate vindeca de o boală fatală. Brionne Davis este Evan, un bărbat care nu visează și care speră ca aceeași plantă să-și vindece cumva sufletul dureros.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 5m 2015 559 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: El abrazo de la serpiente
  • Data lansari: 25-05-2015
  • Genul: Aventura, Drama
  • Regizori: Ciro Guerra
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar