Eliminators - Eliminatorii (2016) online subtitrat

Eliminators
Eliminators – Eliminatorii (2016)

Filme pe Ales Thomas „Eliminators 2016” cu (Scott Adkins) un fost agent federal trebuie să renunțe la programul de protecție a martorilor și să iasă din ascunzătoare, atunci când casa sa din Londra este invadată din cauza unei adrese eronate. În urma pierderilor substanțiale din rândurile invadatorilor, aceștia decid să pornească o vânătoare acerbă, trimițând în acest sens asasinul cel mai periculos din Europa, pentru a-l anihila. Acum devenit pradă, cu viața fiicei sale în pericol, un tată determinat

Eliminatorii povestesc povestea unui fost agent federal al SUA (Scott Adkins) care trebuie să renunțe la programul său de protecție a martorilor și să iasă în ascundere când casa sa din Londra este invadată. Acum, el trebuie să se sustragă unui asasin de clasă mondială (Wade Barrett AKA Stu Bennett) și să-și salveze viața fiicei sale.

Merită urmărit singur scenele de luptă, iar înfrângerile dintre Adkins și Bennett nu au prețuri, cu episcopul asasin al lui Bennett, un adversar demn al fostului agent federal Thomas Adkin. Bishop este o ființă absolută în acest film care se învârte asupra lui Thomas în timpul luptelor, în timp ce se lovesc și se lovesc reciproc, într-o manieră brutală, unde ai impresia că există o luptă autentică pentru supraviețuire.

Această tensiune menține complotul în mișcare în timp ce Thomas încearcă să-l sustragă pe Episcop, polițiști și orice altcineva care îi stă în cale, în timp ce încearcă să-și salveze fiica de bunicul ei împiedicat (James Cosmo) care îl vrea pe Thomas mort, deoarece îl învinovățește pentru moartea fiicei sale. . Puteți vedea punctul bunicului și nu puteți greși niciodată cu legendarul James Cosmo din rol. Nu este un monstru total și aproape că empatizezi cu el, oferind filmului o adâncime puțin mai mare decât te-ai putea aștepta.

Nu este vorba doar de episcopul Thomas, deoarece sunt câteva scene de luptă la fiecare câteva minute, cu câteva locații originale, cu un punct culminant fiind Adkins preluând două capete într-o telecabină peste Londra.

Vorbind despre care Eliminatori are, de asemenea, un simț frumos al stilului, ceea ce face ca Londra să arate destul de plină de farmec, ceea ce este o schimbare plăcută.

Eliminators este cu siguranță mai mult un film de Adkins sub radar, care poate să nu aibă aceeași fanbaze ca filmele Boyka, dar dacă nu l-ați văzut, atunci dați-i un ceas, deoarece este plin de acțiune și Stu Bennett / Wade Barrett este cu adevărat ticălos distractiv.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

1h 35m 2016 917 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar