Dynasties online subtitrat

Incheiat 1 Sezon - 5 Episoade
Dynasties

Cea mai recentă serie de documentare BBC este o privire intimă și intimă asupra modului în care familiile de animale trăiesc pe perioade prelungite.
Multe dintre dramele scenografiate nu au impactul emoțional și, da, arcurile dramatice, care sunt afișate în ultimele uimitoare seriale de documentare de istorie naturală ale producătorilor Planet Earth II și BBC, numite Dynasties .

Serialul format din cinci părți, care începe sâmbătă pe BBC America (și canalele sale surori, AMC, IFC și Sundance TV), are aceeași panache vizuală uimitoare a Planet Earth II și Blue Planet II , cele mai recente documente de istorie naturală care aruncă maxilarul, dar de data aceasta dedică perioade mai lungi de timp urmăririi familiilor de animale în povești dramatice construite în mod generos pe care producătorii au fost capabili să le creeze pentru că au petrecut atât de mult timp cu ele. Povestitorul (pregătiți țesuturile), doc distractiv și informativ lovește o mulțime de emoții. Și cu mai mult de o ocazie în timp ce urmăriți, acest gând apare: „La naiba, toți bărbații sunt niște pui de tot”. Deci, da, există și umor.

Povestit încă o dată de Sir David Attenborough, cu livrarea sa perfectă pentru notițe și simțul patent britanic de subestimare, Dynasties (sau cum spune Attenborough, „DIN-asties”) a avut echipe de producători și experți în faună sălbatică petrec oriunde între doi și patru ani pe diferite continente. urmărirea grupurilor de animale pentru a spune o poveste mai profundă, mai structurată decât documentarele anterioare de istorie naturală, în ciuda întinderii lor impresionante, a avut timp să se lase săltați.

Este un alt tip de povestire și un alt fel de experiență de vizionare, deși ar fi greu să se justifice una peste alta – lățimea atât a Pământului Planetei II, cât și a Planetei Albastre II este uimitoare și ceea ce multitudinea de camere de fotografiat a reușit să capteze cu răbdare nu trebuie să fii cu adevărat prevestit. Dar în dinastii , mai există încă o cameră de respirație pentru a urmări o mândrie de lei, de exemplu, și pentru a învăța caracteristicile fiecăruia (sunt adesea numiți de către naturaliștii care i-au urmărit în scopuri științifice), ceea ce ia un element fundamental al dramă – introducerea unui personaj și lăsarea acelui personaj să crească și să aibă rădăcinile publicului pentru sau împotriva lui – și permite ceea ce poate fi descris cel mai bine ca povestire mai intimă.

De exemplu, într-un documentar tipic despre animale sălbatice, un grup de animale este urmărit și discutat, pe scurt, în elementul lor natural într-o poveste spusă la o anumită eliminare. În loc de 10 sau 15 minute cu o anumită specie înainte de a merge mai departe, Dynasties ajunge să rămână o oră întreagă, oferind mai multă profunzime evenimentelor care se desfășoară și lăsându-i să respire un pic. Odată ce publicul cunoaște numele acestor animale – Charm, Sienna și Yaya, cum este cazul leilor – mai pot fi realizate povești mai imersive. Spectatorii vor avea o legătură mai emoțională cu povestea dacă leii sunt urmăriți de câțiva ani, călătoriile și lucrările lor sunt documentate și condensate de-a lungul timpului, pe măsură ce arcul de poveste naturală al rivalilor, pericolelor, etc.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

60m 2018 534 vizionari

Background
Informatie
Actori
  • Titlu original: Dynasties
  • In derulare: Nu
  • Data lansari: 11-11-2018
  • Data finalizari: 09-12-2018
  • Genul: Documentar
  • Evaluare: 4.0 1 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!