Dumbo (2019) online subtitrat

Dumbo
Dumbo (2019)

„Dumbo-ul” lui Tim Burton se simte ca unul dintre zborurile timpurii ale elefantului cu urechi mari: este adorabil și stăruitor, dar provoacă multă agitație și se produce în mod sporadic, oprescând.

Întruparea în direct a lui Burton a clasicului animat Disney din 1941 constă din piese de filme Burton mai bune cusute împreună. Cu urechile sale supradimensionate care-l fac subiectul atrăgătorului și ridicolului, Dumbo este un comportament clasic al lui Burton – genul de personaj pe care regizorul s-a concentrat într-o modă răsucită, dar amabilă, pentru întreaga carieră. Mai exact, totuși, ambientul circului vechi de secol nu poate să nu ne mai amintească „ Big Fish ”, mai ales cu Danny DeVito din nou servind ca director. „Dumbo” oferă, de asemenea, o reuniune „ Batman Returns ”, atât cu DeVito, cât și Michael Keaton, care se conectează cu Burton, deși rolurile lor de erou și de ticălos au fost inversate. Și muzica de la colaboratorul lui Burton de zeci de aniDanny Elfman amintește frecvent de scorul bântuitor al lui Elfman pentru „ Edward Scissorhands ”.

Toate aceste comparații inevitabile evidențiază doar cât de „Dumbo” inferior este alături de cele mai bune din lucrările lui Burton. Și printre multitudinea recentă de re-do-uri de acțiune în direct a venerabilului tarif Disney – de la „Cenușăreasa” la „ Cartea Junglei ” la „Frumusețea și Bestia” – va fi cu siguranță unul dintre cele mai puțin memorabile.

Sunt simultan prea multe lucruri aici și nu sunt suficiente. Burton și scenaristul Ehren Kruger (care a scris mai multe filme „ Transformers ”) s-au extins semnificativ pe îndrăgitul lungmetraj original de 64 de minute, adăugând multe alte personaje umane pe care să le poarte de-a lungul poveștii. (Ambele filme sunt inspirate din romanul lui Helen Aberson și Harold Pearl .) Dar nu au reușit să dezvolte acele personaje dincolo de câteva trăsături superficiale, iar Dumbo însuși – în timp ce o figură irezistibil de dulce și simpatică – se bucură de un antropomorfism care este selectiv înfricoșător.

Filmul începe la sfârșitul Primului Război Mondial, cu veteranul Holt Farrier ( Colin Farrell ) venind acasă la câteva tipuri de familii diferite, ca un om înțelept schimbat. Și-a pierdut un braț stâng în luptă și a văzut orori care l-au zguduit. Dar, de asemenea, se întoarce la o fiică și un fiu, Milly ( Nico Parker ) și Joe ( Finley Hobbins ), care și-au pierdut o mamă în boală în timp ce era plecat. Și constată că familia sa de circ – unde a fost cândva un faimos călăreț de truc – este o carapace a fostului său eu.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 52m 2019 433 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar