Drone (2017) online subtitrat

Drone
Drone (2017)

Neil Winston este un antreprenor american ce trăiește cu un secret pe care nu l-a împărtășit nici cu soția și nici cu fiul său. El a fost contractat de armata americană să piloteze drone capabile să lovească în zone de interes pentru SUA, în țări precum Pakistan sau Afganistan. Din această postură, el e cel care a lichidat o serie de membri Al-Qaeda, însă alături de aceștia, au fost și victime colaterale printre civili. Nail are însă parte de o tragedie în familie, și anume moartea tatălui său, care îi lasă drept moștenire o barcă cu pânze, deși nu este un mare navigator. Astfel că el scoate la vânzare barca lăsată drept moștenire, și la câteva săptămâni apare la ușă sa un posibil cumpărător, în persoana lui Imir Shah. Imir crede însă, că Neil este cel care, cu o rachetă Hellfire, i-a omorât soția și fiica, și nu s-a lăsat până ce nu i-a dat de urmă pentru a-i cere socoteală. Însă Imir nu vine singur în această vizită, ci are cu el o geantă plină de exploziv, cu care amenința să-i arunce lui Neil toată familia în aer. Rămâne de văzut cine va câștiga în confruntarea tensionată dintre cei doi.

Modulul thriller, dronez al lui Jason Bourque, „ Drone ”, examinează etica războiului prin telecomandă, o problemă dramatizată cu o mai mare eficiență în „ Ochiul în cer ” al lui Gavin Hood din 2016 și în „ Good Kill ”, al lui Andrew Niccol , din 2015. Aceste filme a examinat luptele morale ale personalului militar în timp ce conduc misiuni cu precizie clinică, în timp ce sunt îndepărtate de pericol. „ Drone ” rămâne pe fața locuinței, urmându-l pe Neil Wistin (Sean Bean), un pilot de drone pentru misiuni pentru un contractant CIA ascuns în statul Washington și Imir Shaw (Patrick Sabongui), un vizitator al casei sale cu un motiv ulterior.

Neil, un alcoolic care își ascunde meseria reală de membrii familiei sale, este la fel de îndepărtat de la fel ca și de la cetățenii din Pakistan pe care îi ucide din neatenție cu o rachetă controlată din biroul său. Soția sa, Ellen (Mary McCormack, solidă) are o aventură. Fiul său sensibil, Shane (Maxwell Haynes), s-a legat de tatăl lui Neil în timp ce bătrânul era pe moarte, în timp ce Neil nici măcar nu poate compune o elogie. Când Imir se oprește lângă casa lui Neil și se oferă să-și cumpere o barcă pe care a moștenit-o, Neil, atins de seriozitatea lui blândă, îl invită să ia cina, doar pentru a afla că Imir cunoaște istoria muncii lui Neil – și și-a pierdut soția și fiica într-una din Neil. atacuri aeriene.

Filmul se deschide cu o secvență de bravură setată în Pakistan, iar scenariul, de către domnii Bourque și Paul A. Birkett, se străduiește cu adevărat să echilibreze simpatiile dintre interesele americane și oamenii eliminați drept daune colaterale. Însă mărturisirile familiei supraîncălzite îndeplinesc convențiile echipei SWAT în momentul culminant și puțin rezonează în urma lor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2017 345 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar