Downton Abbey (2019) online subtitrat

Downton Abbey
Downton Abbey (2019)

Evaluarea vedetă din partea de sus a acestei recenzii nu este pentru persoanele care nu le place „Downton Abbey”, nu au văzut-o niciodată sau s-au săturat să o privească cu mult înainte de a termina alergarea de șase sezoane. Telespectatorii vor considera că este un film de două stele sau de o stea sau fără stele. Evaluarea este pentru „hard-hards”, care va cuprinde majoritatea spectatorilor pentru această înfășurare pe ecran mare a dramei Julian Fellowes despre nobili și slujitori într-un conac englez din secolul XX. Evaluarea este, de asemenea, pentru fanii unui anumit sub-gen de film și TV: drame costumante produse despre oameni reprimați care s-ar putea să se desprindă cu o remarcă puțină din când în când, dar numai dacă sunt împinși până la marginea decorului – sau dacă, ca Violeta the Dowager Countess ( Maggie Smith)), sunt prea bătrâni, duri și au grijă să le pese de ceea ce oricine crede despre ei.

În cele din urmă, ratingul este pentru tipurile de telespectatori care, bănuiesc, vor transforma acest film într-o lovitură neașteptată: cei care s-ar putea să nu se simtă obligați să părăsească locuințele lor să urmărească blockbusters cu dinozauri, roboți, supereroi sau cavaleri Jedi, dar vor parcurgeți oarecare distanță pentru a vedea un film în care fac adulți bine îmbrăcați, rezonabili și spun lucruri adulte. Adulții menționați locuiesc într-o poveste asemănătoare cu realitatea, cu banchete, dansuri, intrigă familială, îmbrăcăminte de halate, flirturi de castă, declarații de dragoste și fotografii cu reacție cronometrată, cu personaje, care dezaprobă în tăcere alte personaje. Dar filmul omite masochismul Metodă și „mănâncă acest vas de pleavă, este bine pentru tine” bombast care a devenit din ce în ce mai sinonim cu momeala Oscarului de la Hollywood.

În filmul „Downton Abbey”, filmul, aproximativ patru duzini de personaje majore și minore, care constituie atât nobilime, cât și servitori, se agită în jurul ecranului timp de două ore, planifică și execută scheme majore și aruncă bucăți suculente de bârfe, dar mai ales având grijă de micile detalii. : aranjarea plăcilor, ustensilelor și garniturilor; repararea unui cazan deteriorat; modificând complet o rochie în câteva ore. În miezul nopții, ei ies afară plouând pentru a aranja scaune metalice pentru orășeni care se presupune că se adună a doua zi dimineața pentru a urmări sosirea regelui George al V-lea și a reginei Maria, care sunt programate să ia masa la Downton.

Acest lucru este departe de un film perfect – se simte un pic grăbit și subțire și câteva momente mari sunt aruncate. La fel ca în recenta funcție de înfășurare „Deadwood”, există o poveste suficientă pentru un alt sezon al seriei, cea mai mare parte articulată în scene destul de scurte (unele durează până la 15 secunde). Abordarea amintește de o comedie ușoară de la vechiul Hollywood. Spectatorul abia ajunge să înfige un vârf roz în situații în care o dramă de o oră s-ar înmuia. Totuși, funcționează. Chiar merge. Este bun și inteligent și știe când să se termine.

Ce trebuie să știi dincolo de asta? Lady Mary ( Michelle Dockery ) este încă îngrijorată de faptul că Downton nu se poate menține într-un timp mai frugal, care se încruntă pe afișele mari ale bogăției. (Există o referire la Greva Generală din 1926, dar numai din punct de vedere al inconvenientului și al manevrabilității pe care l-a provocat.) O confidență forțează fostul majordom Carson ( Jim Carter) ieși din pensie pentru a-și asuma proprietatea înaintea vizitei regale. Există o subplotă despre tensiunea dintre Anglia imperială și nordul irlandez, reprezentată de Tom Branson de Allen Leach, fostul șofer, actual manager de proprietate și socialist irlandez fermecător; și un altul care se concentrează asupra lui Thomas Barrow (Robert James-Collier), primul picior homosexual reprimat, care ulterior a devenit șef de valet, sub-majordom și, în sfârșit, majordom (în locul lui Carson).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 2m 2019 480 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar