Downhill (2020) online subtitrat

Downhill
Downhill (2020)

Premisa pentru „Downhill” este după „ Force Majeure ” a lui Ruben Östlund , despre o familie aflată într-o vacanță de schi care s-a transformat într-un punct de relaxare între un soț plecat și o soție uzată. După scene de acomodare în stațiunea lor austriacă adultă și ceva timp pe pârtii, Billie (Julia-Louis Dreyfus), soțul ei Pete (Will Ferrell) și cei doi fii ai lor decid să ia masa pe un patio ridicat. Dar fundalul lor montan și pitoresc devine periculos atunci când explozii controlate declanșează o avalanșă care se îndreaptă spre toată lumea de pe patio. În timp ce zăpada se prăbușește către ei, Pete își alege telefonul mobil și pe el însuși, îndepărtându-se de masă în timp ce Billie își ține fiii pentru o viață dragă.

Când Pete se întoarce, comandă supă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, de parcă nu i-ar fi lăsat în urmă. Într-unul dintre puținele sclipiri ale filmului din spectacolul lui Louis-Dreyfus, ea încearcă să înghită șocul dintr-o astfel de trădare, cu mâna tremurândă peste gură înainte de a relua ea însăși prânzul.

Incidentul de avalanșă atârnă peste Billie și Pete pentru restul călătoriei și tensiunea crește pe măsură ce Pete arată mai mult din sinele său egoist și laș. Când Pete îl invită pe Zach ( Zach Woods ) și soția sa Rosie ( Zoe Chao ) să vină la băuturi (fără să-i dea preaviz Billie), Pete continuă să nege evenimentul și încearcă să folosească cizmele de schi ca dovadă că nu Nu fugi. Și când Billie și Pete merg la un hotel de gheață ( Kristofer Hivju ) pentru a se plânge de explozia periculoasă, Pete nu reușește să o susțină – mai ales când se dezvăluie că a văzut inițial semne care avertizau despre explozie și pur și simplu nu s-a gândit să spună orice despre asta.

Rash și Faxon încearcă să facă aceste scene dintr-o căsătorie pop cu personaje laterale desenate pe scară largă și, în funcție de modul în care doriți să se joace acest film, va fi prea mult sau nu suficient. Tendința pare să fie europeni excitați, începând cu Miranda Otto și cu angajata ei de hotel Charlotte, care se îndreaptă spre comică. mai târziu, Louis-Dreyfus are o lecție cu un instructor de schi avansat în mod comic pe nume Guglielmo (Giulo Berruti). Familiarizarea acestor personaje poate face ca „Downhill” să fie și mai anostă, chiar dacă sunt menite să ofere o ușurare comică evidentă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 27m 2020 473 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar