Dog: Un câine de legendă (2022) online subtitrat

Dog
Dog: Un câine de legendă (2022)

Dacă s-ar gândi la asta, Briggs ( Channing Tatum ) ar putea crede că rănile din serviciul său ca Ranger au luat tot ce avea și tot ce avea nevoie. Dar el nu se gândește la asta. În ciuda avertismentelor medicului său că are o deficiență permanentă, el este hotărât să intre înapoi în Rangers. Serviciul îi oferă structură, scop, părtășie și suficientă adrenalină pentru a nu fi nevoit să se gândească la multe lucruri la care nu vrea să se gândească, inclusiv la câte mai sunt de pierdut.

Briggs are nevoie de aprobarea unui ofițer pentru a fi readmis la Rangers, care se autointitulează „prima forță de raid cu acțiune directă a armatei”. A fost refuzat în mod repetat. În cele din urmă, un ofițer spune că va autoriza reintegrarea lui Briggs dacă va îndeplini o sarcină, livrând un câine al armatei la înmormântarea unui veteran care a servit cu Briggs. Câinele este Lulu, un belgian Malinois cu o față dulce care a efectuat multe operațiuni curajoase de salvare, dar care acum este atât de grav traumatizat de a fi într-o zonă de război, încât nimeni nu se poate apropia de ea. Ea a trimis trei persoane la camera de urgență și a fost considerată nesalvabile. Până la înmormântare, ea este botnită și pe Prozac. După înmormântare, ea este programată să fie pusă jos.

Briggs, care a spus că ar face orice pentru a reveni în serviciu, nu vrea să facă asta. „Îmi ceri să iau un câine într-un avion spre Arizona?” Ofițerul răspunde: „Îți cer să conduci un Ranger la o înmormântare”. Câinele este prea instabil pentru a zbura; într-adevăr, Briggs este avertizat să nu o lase lângă nicio persoană sau animal. Dar dacă Briggs îl poate livra pe Lulu fără greșeli și fără probleme, el poate obține aprobarea de care are nevoie.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2022 17 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar