Dirty Sexy Saint (2019) online subtitrat

Dirty Sexy Saint
Dirty Sexy Saint (2019)

Când Clay Kincaid a luat decizia de a o lăsa pe Samantha Jamieson dulce și sexy să stea toată noaptea în apartamentul de deasupra barului său, știa că probabil va trăi să o regrete. . Nu numai că nu poate să-și țină lichiorul, dar îl ispită precum orice altă femeie n-a mai avut-o vreodată. Clay nu face relații de lungă durată datorită începutului său încurcat în viață. Dar ar putea merita riscul de dureri de inimă dacă poate avea dragostea lui Samantha să-și umple zilele și nopțile.
Samantha a luat o poziție împotriva ei asupra controlului părinților și și-a părăsit cartierul bogat în căutarea unui nou început. Barul lui Kincaid a pus-o direct pe calea lui Clay, o superbă hunk a unui bărbat cu marginea dură a personajului său. Dar știe că merită porecla „Sfântul” pe care i-au dat-o frații lui după ce el o ia înăuntru și îi dă o slujbă. De asemenea, Samantha vrea să-și verse inhibițiile și să-și trăiască viața așa cum vrea ea pentru o schimbare. Clay este tipul perfect pentru o distracție bună și sexy. Dar ceea ce începe ca un fling în curând se transformă în ceva care va sfârși prin a schimba viața ei.

Dirty Sexy Saint a trăit cu siguranță numele său. Romanticismul cu o margine erotică și o mulțime de drame de familie au deschis calea pentru a face din această poveste aburitoare, dar convingătoare. Nu-mi pot imagina la ce să mă aștept, deoarece seria continuă luând în considerare cât de fierbinte începe!

Vorbește despre o romantism „opus atrage”. Clay și Samantha nu s-ar fi putut deosebi unul de celălalt, atât în ​​personalitate, cât și în fundal. Au făcut însă o pereche perfect echilibrată. A fost distractiv să urmărești cum a ieșit fată rea din interiorul lui Samantha, în timp ce Clay era bătută din picioare emoțional, odată cu legătura dintre ele. S-ar putea să pară instauritate când a început cartea, dar s-a transformat rapid în ceva foarte real și ceva pentru care merită luptat.

Cred că ceea ce m-a atras cel mai mult – în afară de scenele de dragoste incredibile, desigur – a fost povestea din spate a fraților Kincaid. A fost atât de întunecat și crunt, dureros și plin de inimă, încât cred că cititorilor le va fi greu să nu empatizeze cu ceea ce au trecut cei trei bărbați. Și este, de asemenea, o configurație excelentă pentru continuarea seriei. După cum am fost introduși aici, a fost evident că fiecare dintre frați erau extrem de diferiți în personalitate. Atât de mult, încât cred că vom fi într-o plimbare sălbatică. Mai ales cu povestea lui Mason, super rău, în continuare.

Am început un început minunat în serialul Dirty Sexy. Amuzamentul lui Clay și Samantha va fi sigur că vă va aduce un pic (sau mult) fierbinte sub guler, în timp ce încă mai trageți pe acele șiruri de inimă cu legătura lor dulce.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 44m 2019 466 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar