Dirty 30 (2016) online subtitrat

Dirty 30
Dirty 30 (2016)

In noua comedie “Dirty 30 2016 online subtitrat” regizata de Andrew Bush Kate, Evie şi Charlie sunt cei mai buni prieteni din copilărie. Toţi trei trec printr-o perioadă dificilă a vieţii. Kate este nemulţumită de slujba sa iar serile şi le petrece în faţa televizorului sau la întâlniri eşuate. Charlie şi-a întâlnit sufletul pereche, însă dintr-un motiv necunoscut, nu pare capabil să facă pasul cel mare. Înainte cu câteva zile să împlinească 30 de ani, Kate acceptă cu jumătate de gură ca Evie şi Charlie să-i organizeze o petrecere aniversară. Însă ceea ce trebuia să fie o simplă petrecere, se transformă într-un coşmar veritabil iar lucrurile încep să scape de sub control.

Stelele YouTube Mamrie Hart, Grace Helbig și Hannah Hart își extind talentele pentru a prezenta lungmetrajul filmului în „Dirty 30”, regizat de Andrew Bush și scris de Mamrie Hart și Molly Prather. Acesta este al doilea colaborare de lungmetraj pentru trio, după „Camp Takota” din 2014. Fiecare interpret a reușit individual un online masiv în urma canalului ei de YouTube în stil de chat, iar „Dirty 30” oferă un model de poveste liberă în care cei trei își pot arăta personalitățile cu fire rapide și smucitoare.

Povestea are loc în jurul celei de-a 30-a zile de naștere a lui Kate (Mamrie Hart), care este frustrată de faptul că viața ei nu a trăit încă așteptările mari ale sinelui ei de liceu. Pentru a o înveseli, cei mai buni prieteni ai săi Evie (Helbig) și Charlie (Hannah Hart) îi aruncă o bătaie de naștere sălbatică care ajută la schimbarea perspectivei sale.

Multe alte vedete YouTube fac apariții, printre care Flula Borg, Mikey Murphy și Anna Akana, și sunt de câteva ori când un spectator mai puțin familiarizat cu această lume se poate simți un pic din loc, deși este posibil ca oricine să găsească distracție în acest lucru winome, dacă film ușor.

Întrebarea modului în care vedetele și creatorii mass-media online se vor integra în principalele industrii ale filmului și televiziunii nu a fost încă răspunzătoare, iar „Dirty 30” nu rupe teren nou pe acel front sau în ceea ce privește povestea sa. Dacă este ceva, se dovedește că acești creatori de conținut au înțelegere online pentru a crea și a juca în propriile lor filme, dar se simte totuși vizați de publicul lor specific, nu neapărat de populația mai largă de film.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 27m 2016 351 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar