Dinosaur Island (2014) online subtitrat

Dinosaur Island
Dinosaur Island (2014)

Dinosaur Island este un film bazat pe o vacanta care devine o aventura de o viață pentru un băiat pe nume Lucas care se găsește el însuși blocat într-o lume plină de nave fantoma și creaturi preistorice. El pornește într-o călătorie care ii va schimba viitorul lui pentru totdeauna. În timp ce caută alte semne de viață, Lucas aude o emisiune de radio la distanță și este atras în junglă, unde întâlnește o fată frumoasă tânără care susține că a venit acolo in 1950 (Kate Rasmussen), Împreună se stabilesc pe o căutare pentru a ajunge acasă.
Lucas pleacă în vacanță și la o ultimă oprire la casa bunicii sale înainte de a urca în avion, descoperă un cristal și decide să îl ia cu el. Odată ajuns în avion, se întâmplă o furtună ciudată și într-un timp scurt se află pe o plajă insulară singur.
Un băiat și fată se găsesc blocați într-un ținut minunat doar pentru a descoperi că de-a lungul istoriei, lucrurile au dispărut în mod misterios în această lume pierdută de mult. Împreună pornesc în călătoria lor magică înapoi acasă, și pe parcurs întâlnesc nativii tribului, dinozaurii fericiți și o țară de mult uitată.
Această insulă găzduiește lucruri despre care a văzut doar în cărți sau doar a auzit. Când are probleme, o tânără fată pe nume Kate vine în salvare. Timpul a uitat clar acest loc, dar are un cimitir interesant de avioane, bărci și chiar nave spațiale. Tot ce vrea Lucas să facă este să meargă acasă, așa că căutarea este pe cale de a merge spre casă.
Acesta este un film minunat de fantezie de care se va bucura întreaga familie. De la dinozauri până la băștinași, mister și intrigă, spectatorii vor fi captivați de fenomene. Suntem mândri să acordăm „Insula dinozaurilor” cu sigiliul „Aprobat de familie” de la Dove pentru toate vârstele.

Vizionare Placuta!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2014 639 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar