Detour - Pe cai ocolite (2017) online subtitrat

Detour
Detour – Pe cai ocolite (2017)

Harper, un student la drept, crede că Vincent, tatăl lui vitreg, a provocat un accident de mașină și astfel mama lui a intrat în comă. Într-o seară, pe când își îneca amarul în băutură într-un bar din L.A., Harper este întrerupt de Johnny Ray care se oferă să “se ocupe” de tatăl lui vitreg pentru 20.000 de dolari. Nervos, beat și dornic de răzbunare, Harper este de acord și își petrece restul serii bând alături de Johnny Ray. A doua zi, Harper are o puternică mahmureală și nu prea își amintește de seara precedentă. În scurt timp, Johnny Ray își face apariția și îi spune că este gata să meargă la Vegas ca să-l ucidă pe Vincent. Dar faptul că Harper afirmă că era beat și nu știa ce face nu înseamnă nimic pentru Johnny care este și mai amenințător la lumina zilei. Harper își dă repede seama că nu are cum să scape și, dacă vrea să supraviețuiască, trebuie să urmeze planul lui Johnny.

Acest film începe cu o filmare cu unghi larg a unui stripper pe scena unui club, întinzându-se la pol, în timp ce cântă o melodie a unui cowboy Junkies. (Se pare că piesa este de Goldfrapp, al cărui sunet nu este, în mod normal, ca atare, dar în scopul acestei recenzii, aceasta nu este o distincție demnă de torturat.) Deschideri precum acestea se întâmplă din două motive: cineastul a văzut fie prea puține, fie două multe filme care se deschid în același mod. În acest moment, nu există pur și simplu niciun fel în care ideea i s-a întâmplat (este întotdeauna un el) independent de un film. Deci deja suntem pe un teritoriu potențial zarit.

Curând, Harper se află într-un bar seedy, înecând dureri în whisky și auzind braggadocio al criminalului Johnny Ray, interpretat de Emory Cohen , aici făcând un pas înapoi din excelentul său lucru din „ Brooklyn ” și aterizând în mlaștina masculinității deteriorate din care el a apărut pentru prima dată în „ The Place Beyond the Pines ”, un film groaznic care, totuși, arată „East of Eden” lângă acesta. Aici ne dăm seama că filmul se desfășoară într-o suburbie nu prea îndepărtată a Tarantinoville, un loc magic în care un film greu îi poate spune dezbrăcătorului / poate prietenei sale prostituate Cherry ( Bel Powley) să „f ** k off” în timp ce aruncă o lovitură la ea și niciun critic de film feminist nu va ridica un rucsac în acest sens, deoarece niciun critic de film feminist nu ar fi suficient de prost pentru a sta peste mai mult de zece minute și acest lucru este amenințător Se întâmplă cincisprezece minute. În afară de toată această încântare, Harper solicită beat ajutorul lui Johnny Ray pentru a scăpa de tatăl vitreg rău.

În acest moment, filmul, suspectând poate că a fost uzat de bun venit cu oricine este bolnav de acest tip de prostii de gen contemporan jucat, spune „Dar stai! Vă pot interesa un DISPOZITIV STRUCTURAL TRICKY? ” Când Johnny Ray și Cherry apar la Harper și conacul neașteptat al vitregului, a doua zi dimineață, pentru a iniția operațiunea Road Road Trip, scriitorul / regizorul Christopher Smith, cine a pus-o la capăt cu fotografii cu unghi larg și cu chestii pe ecranul împărțit, împărțește filmul în două narațiuni, la fel ca „Uși glisante?” Da, așa cred. Într-o narațiune, Harper merge cu Johnny Ray și Cherry, iar în cealaltă, rămâne la conac și se confruntă cu vitregul său (care poartă numele de „Victor”) cu rezultate mai puțin decât optime. De asemenea, petrece ceva timp, pentru că este un film de film, urmărind „ Detour ”, sumbrul noir bugetar din 1945, regizat de Edgar G. Ulmer . Smith trage o legătură directă între sexismul ascuțit al vedetei acelui film, Ann Savage, și Offbeat Good Looks of Powley, al cărui păr este aici platinat și care ar arăta desenat chiar dacă partea feței nu ar avea o cicatrice proaspătă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2017 351 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar