Despicable Me 3 - Sunt un mic ticălos 3 (2017) online subtitrat

Despicable Me 3
Despicable Me 3 – Sunt un mic ticălos 3 (2017)

Dupa ce este dat afara de la Liga Anti-Raufacatorilor din cauza esecurilor repetate de-a prinde cel mai cautat om si cel mai periculos raufacator la adresa umanitatii, Gru se regaseste intr-o criza majora de identitate. Dar atunci cand un strain misterios apare la usa lui si il informeaza pe Gru ca are un frate geaman de a carui existenta habar nu avea, iar acesta isi doreste sa il cunoasca, el incepe sa isi aminteasca faptul ca este foarte placut sa fii rau.

După ce s-au inspirat din cele trei adorabile sale fiice – Margo ( Miranda Cosgrove ), Edith (Dana Grier) și Agnes ( Nev Scharrel ) – pentru a renunța la o viață de super-ticăloș, Gru (Steve Carrell) lucrează ca agent pentru Liga anti-Villainy alături de noua soție Lucy ( Kristen Wiig ). Pe măsură ce filmul se deschide, cei doi încearcă să-l oprească pe fiul Balthazar Bratt ( Trey Parker)), un fost copil vedetă din anii 80, care caută răzbunare în lume pentru anularea emisiunii sale TV („Evil Bratt”), de la furtul celui mai mare diamant din lume, cu ajutorul unui robot sidekick, gumă cu bule îmbunătățită științific și un keytar capabil să joace cele mai familiare riff-uri muzicale din epoca lui preferată. Deși salvează diamantul, Gru îl lasă pe Balthazar să scape și, ca urmare, noul șef al AVL ( Jenny Slateîntr-un rol ciudat de scurt) concediază atât el, cât și Lucy. Gru nu a mai suferit acest regres profesional decât lumea sa personală este zguduită atunci când este contactat de fratele său geamăn, necunoscut Dru (de asemenea Carrell) și invitat să-l întâlnească la el acasă, în îndepărtatul pământ al Freedoniei. (Dacă numele „Freedonia” sună cu orice clopot cu tine, consideră că este un semnal potențial potrivit căruia s-ar putea să fii puțin prea vechi pentru acest film.)

Gru și familia pleacă spre Freedonia și descoperă că Dru este fabulos de bogat și de chipeș. Dar, la fel cum chiar și cel mai deprimat Gru este pe cale să plece, Dru mărturisește adevăratul motiv pentru care și-a chemat fratele – își dorește ca fratele său să-i învețe trucurile comerțului cu super-ticălos, astfel încât să poată continua și în familie. tradiţie. Gru refuză la început, dar, din moment ce Balthazar a reușit să fure acel diamant în prealabil, el consideră că, dacă poate intra în bârlogul lui Bratt – un compus izolat, acoperit de un gigant Cub Rubik – și să-l fure înapoi, el și Lucy vor fi reîncadrați în AVL. În timp ce cei doi frați se leagă și își planifică istoricul – complicat ușor de incompetența lui Dru chiar și la rudimentele de a fi un ticălos – ceilalți au și propriile lor mini-aventuri – Lucy se luptă să-și găsească drumul în noul ei rol de mamă la Gru. fiice, micuțul Agnes devine obsedat de noțiunea de a găsi și adopta propriul său unicorn și Margo, în vârstă de 12 ani, într-o schimbare deosebit de ciudată, are milă de un băiat în timpul unui ritual ciudat de dans legat de brânză și se pare că se angajează cu el ca un rezultat. În ceea ce privește Minionii, toți îl abandonează pe Gru încă de la început, când acesta refuză să se întoarcă la a fi un ticălos după ce a fost concediat și merg într-o serie de neplăceri care îi aterizează în închisoare și într-un show de talent televizat, unde interpretează ceea ce este cel mai ciudat. versiunea opritorului de spectacole Gilbert & Sullivan „Eu sunt foarte modelul unui general-maior modern” pentru a se prezenta într-un film de la lansarea „The Pirate Movie”. ia milă de un băiat în timpul unui ritual ciudat de dans legat de brânză și se pare că, în consecință, se angajează cu el. În ceea ce privește Minionii, toți îl abandonează pe Gru încă de la început, când acesta refuză să se întoarcă la a fi un ticălos după ce a fost concediat și merg într-o serie de neplăceri care îi aterizează în închisoare și într-un show de talent televizat, unde interpretează ceea ce este cel mai ciudat. versiunea opritorului de spectacole Gilbert & Sullivan „Eu sunt foarte modelul unui general-maior modern” pentru a se prezenta într-un film de la lansarea „The Pirate Movie”. ia milă de un băiat în timpul unui ritual ciudat de dans legat de brânză și se pare că, în consecință, se angajează cu el. În ceea ce privește Minionii, toți îl abandonează pe Gru încă de la început, când acesta refuză să se întoarcă la a fi un ticălos după ce a fost concediat și merg într-o serie de neplăceri care îi aterizează în închisoare și într-un show de talent televizat, unde interpretează ceea ce este cel mai ciudat. versiunea opritorului de spectacole Gilbert & Sullivan „Eu sunt foarte modelul unui general-maior modern” pentru a se prezenta într-un film de la lansarea „The Pirate Movie”.

Deși filmele „Despicable Me” au încercat să apeleze la spectatori de toate vârstele, acestea sunt orientate în primul rând către setul mai tânăr – cum altfel să explice prezența a două glume fart în cartea de titlu de deschidere? Problema este că cineastii par să fi ieșit din calea lor pentru a contura o poveste din elemente care vor atrage puțin publicul respectiv. Este extrem de îndoielnic că le va pasa de grijile lui Gru cu privire la pierderea locului de muncă, de încercările sale de a se lega de fratele său de mult pierdut, de încercările lui Lucy de a fi o mamă bună sau de logodna accidentală a lui Margo. Mai mult decât atât, întregul personaj Balthazar este susceptibil să se dezamăgească și să le confunde mai mult decât orice, din moment ce el este o glumă inspirată de tendințele de cultură populară dintr-o epocă cu mult înainte de a se naște. Între timp, iubiții lor Minions sunt atât de deconectați de acțiunea principală, încât ar fi putut fi eliminați complet din film, fără a afecta lucrurile în cele mai mici condiții. Poate că producătorii încercau să se strecoare puțin mai în vârstă, pe motiv că copiii care au îmbrățișat filmul original sunt ei înșiși mai în vârstă și mai sofisticate. Presupun că este că, dacă acești spectatori particulari vor merge la filme în acest weekend, ar fi mai înclinați să încerce să intre în „Baby Driver ”și lăsați acest lucru pentru frații lor mai mici.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m 2017 676 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar