Desperados (2020) online subtitrat

Desperados
Desperados (2020)

Vă amintiți de secvența de e-mail accidentală din minunatul „ Intern ” al lui Nancy Meyers ? Pentru a-ți reîmprospăta memoria: executivul suprasolicitat al Annei Hathaway trimite în mod eronat un e-mail crud mamei sale și autorizează un grup de angajați să intre în casa mamei și să șteargă mesajul înainte de a fi citit. Acum imaginați-vă că ideea de bază s-a întins până la cusăturile sale pentru a deveni premisa unui întreg film – pe parcursul a 105 minute de ceva ce dorește să aibă idei inteligente și amuzante asupra curtenilor și prieteniei contemporane. Acesta este mai mult sau mai puțin esențialul filmului agonizant și bland al regizorului LP „Desperados”, care este printre cele mai abisale comedii romantice ieșite din acest secol.

E-mailul dezastruos în cauză este trimis de Wesley, nevroticul din Los Angeles ( Nasim Pedrad , „Brooklyn Nine-Nine”, „Saturday Night Live”), un consilier de îndrumare cu motor în gură, aflat în grabă disperată pentru a deține un loc de muncă. și lansează-te într-o relație cu un tip ideal. Locuind în cartierul Echo Park la modă, cu resurse aparent nelimitate (după cum demonstrează apartamentul ei bine amenajat) precum cele două cele mai bune prietene ale sale Kaylie ( Sarah Burns ) și Brooke ( Anna Camp), treizeci și ceva de Wesley trece de la data oarbă la data nevăzută, colectează informații despre înghețarea ouălor, plânge asupra păsărilor sale moarte și se mândrește că este diferită. Ea se definește ca „un gust dobândit”, cu excepția faptului că nu poate fi deranjat să gândească situații și să spună ceea ce trebuie la momentul potrivit.

Luați, de exemplu, interviul ei de muncă nereușit la începutul filmului, care ne prezintă la Wesley, cu o latură generoasă a crâncenelor de arme. În efortul de a-și vinde acreditările către o călugăriță bine însemnată despre motivul pentru care ar fi potrivită pentru a-și ghida tinerii studenți ai Școlii Catolice, Wesley se laudă cu lipsa de experiență în domeniu și vorbește despre masturbare în detaliu, deoarece … ei bine, este o astfel de Samantha și acesta este doar unul dintre aspectele sale adorabile, de a sabota un interviu de muncă cu o mică discuție despre plăcerea de sine. Datorită lipsei sale de filtrare în mod sigur, Wesley încurcă o întâlnire destul de curând cu Lamorne Morris„fermecător Sean; un pic de mansplainer, dar totuși, cam singurul personaj din film care seamănă cu o ființă umană reală. Înțeles, totuși, pe scurt, le taie scurtă întâlnirea.

Intrați pe Jared ( Robbie Amell ), următorul interes romantic al lui Wesley și amicul entuziast al patriei, în jurul căruia nepătrunsul nostru nedespărțit decide să devină o persoană cu totul diferită (de exemplu, acționează ca un adult care nu spune întotdeauna primul lucru care îi vine în minte. ). Însă, după ce nu a auzit de Jared zile întregi pe călcâiele unei întâlniri grozave și un sex chiar mai bun, Wesley, împreună cu Kaylie și Brooke, decide să ia chestiunile în propriile ei mâini. Ea trimite un e-mail umilitor, certificabil de nebun către Jared, doar pentru a afla câteva momente mai târziu că a fost într-un accident și a fost blocat într-un spital din Mexic, cumva fără acces la dispozitivele sale electronice. Visând deja la un viitor de a fi căsătorit fericit cu Jared, ce altceva ar putea face Wesley dacă nu ar călători în Cabo, să intre în suita sa de resort și să ștergeți e-mailul?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2020 430 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar