Demolition - Demolat (2016) online subtitrat

Demolition
Demolition – Demolat (2016)

Davis (Jake Gyllenhaal), un bancher de investiții ce se bucură de succes în carieră, se află într-un mare impas în plan personal după ce soția lui moare într-un accident de mașină. În ciuda insistentelor socrului sau de-a se aduna și a-și trăi viața în continuare, Davis continuă să își plângă de milă. Ceea ce începe ca o scrisoare de reclamare a unei companii producătoare de automate se transformă într-o serie de scrisori mai deosebite. Acestea atrag atenția unui reprezentant al serviciului de relații cu clienții pe nume Karen (Naomi Watts) și, în ciuda poverilor emoționale și financiare pe care le are și ea de suportat, cei doi formează o conexiune neobișnuită. Cu ajutorul lui Karen și fiul ei Chris, Davis începe să reconstruiască, iar primul pas este demolarea trecutului.

Davis este afară. El nu poate primi o pungă M&M de la distribuitorul spitalului și scrie o scrisoare confesională necaracteristică către compania-mamă a distribuitorului. Nu poate plânge la înmormântarea soției sale. Ginerele său Phil ( Chris Cooper ), care este și șeful său la un tanc de rechin financiar, îl sfătuiește să-și desprindă viața și să-l reexamineze. Davis, care, de asemenea, a descoperit că nu mai poate minți eficient, ia acest sfat literalmente și începe să demonteze fizic diverse aparate. Și continuă să toarne ce a mai rămas din inima sa către serviciul de vânzări al mașinii de distribuție, a cărui formă umană este cea a lui Naomi Watts.

Dacă viața anterioară a lui Davis a fost o mizerie corporatistă cu gri ardezie, viața lui Karen a lui Watts este una suburbană călduroasă, plină de pot-haze, completată de un fiu adolescent ( Judah Lewis ), care are o atitudine de rock and roll. Puteți spune măsura în care această narațiune a întregului film și lecțiile sale de însoțitor sunt bucăți mari de boomer care doresc împlinirea prin faptul că oferă, în această zi și vârstă, un tânăr de cincisprezece ani care este obsesiv în Eric Burdon, David Bowie și vintage gratuit. Copilul, desigur, devine un complice nerăbdător, în timp ce Davis, în căutarea de răspunsuri, își ia toată casa. În care face, într-adevăr, descoperă un indiciu important.

Scenariul pentru găsirea sufletului său este unul foarte vechi și nu deosebit de convingător, iar faptul că acest film împrumută elemente din „ În ceea ce-l privește pe Henry ”, „ Frumusețea americană ”, „Herzog” de Saul Bellow și Jim Carrey „Mincinos” „Mincinos”, de dragul cerului, nu se transformă exact în folosul său.

Cu toate acestea, Vallée dirijează fără cantitate mică de energie și energie, de parcă crede cu adevărat că poate aduce ceva nou în acest tabel. Actorii arată un angajament similar, Gyllenhaal transmitând golirea interioară și / sau confuzia într-un mod inteligent. În timp ce Watts este vulnerabil în mod fiabil, Iuda Lewis este fiul ei Chris, care face cele mai grele emoții. Scenariul conține câteva povești neașteptate în povestea sa, ceea ce face ca inevitabilul rambursare al răscumpărării să joace un pic mai puțin decât ar fi putut avea în diferite circumstanțe. Dar nu ATAT cu atât mai puțin pat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m 2015 729 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar