Deepwater Horizon: Eroi în largul mării (2016) online subtitrat

Deepwater Horizon
Deepwater Horizon: Eroi în largul mării (2016)

O explozie de proporții a avut loc în 20 aprilie 2010, la 1.500 m în Golful Mexic, la 80 km de Venice (Louisiana). Puțul de petrol ce perfora platforma Deepwater Horizon a fost distrus de teribilul accident ce a ucis 11 lucrători, rânind alți 17. Mii de barili de petrol au început să fie eliberați zilnic din puț, iar „mareea neagră” ce a acoperit Golful și-a extins brațele distrugătoare spre restul apelor lumii, riscând să afecteze pe termen lung animalele, viața omului, chiar și industria.

„Orizontul adânc în apă” este, în esență, o piesă în două acte: „Actul 1: întâlnește echipajul”, „Actul 2: Urmărește dezastrul”. Așadar, ne petrecem un pic de timp cu Mike Williams ( Mark Wahlberg ) și familia sa, inclusiv soția Felicia (Kate Hudson), înainte de a pleca să lucreze la un loc de muncă admis foarte neobișnuit al unei instalații de foraj petrolier în Golful Mexic . Ne întâlnim cu unul dintre oamenii de stat mai în vârstă ai platformei, „Mr. Jimmy ”( Kurt Russell ) și una dintre angajații ei mai tineri, Andrea Fleytas ( Gina Rodriguez ). Desigur, există și câțiva directori neplăcuți din BP care plutesc în jurul lor, printre care se numără în același timp răufăcătorul Donald Vidrine ( John Malkovich ).

Prima jumătate a „Deepwater Horizon” este plină de un grad surprinzător de vorbire tehnologică – o mulțime de conversații despre PSI și argumente despre starea oribilă a echipamentelor de la platformă. Există ceva admirabil în privința corectării detaliilor tehnice într-un film de genul acesta, dar creează o configurație foarte uscată. Nu prea avem impresia că vom cunoaște personajele într-un mod memorabil în afara ceea ce făceau în ziua în care totul a mers prost. Atunci când lucrurile se intensifică mai târziu, conexiunea noastră la ele nu este mai mare decât o speranță standard pentru supraviețuirea lor. Nu se simte niciodată de parcă îl urmăresc pe Mike și domnul Jimmy încearcă să îi asigure pe oameni în siguranță, la fel cum îi urmăresc pe Mark Wahlberg și Kurt Russell să navigheze pe niște lucrări impresionante.

Și este impresionant. Când lucrurile merg prost pe orizontul adânc, nu este o problemă minoră – este cu adevărat o viziune a Iadului cu apă, noroi, petrol și, în cele din urmă, foc literalmente peste tot. Pentru a fi sincer, faptul că oricine a supraviețuit este destul de remarcabil, iar Berg și echipa sa tehnică știu să realizeze un film de dezastru eficient, care să-i fixeze pe spectatori pe scaunele lor suficient de mult încât să ierte mai ușor defectele filmului. Incendiile au braț, creșele metalice și corpurile se aruncă în jurul unor moduri terifiante. Este impresionant, dar în cele din urmă, gol. „Orizontul de adâncime” se simte adesea ca o rudă a „ Navelor de luptă”În condițiile în care se preocupă mai mult de set-uri și de acțiuni de blocare a acțiunii, decât de cei implicați. Este, de asemenea, un film care încurcă într-adevăr geografia și calendarul a ceea ce s-a întâmplat și când. Cea mai bună secțiune a filmului este momentul în care prima dată se întâmplă explozia, când apa și noroiul pulverizează camera și încă se poate simți bărbați dedicați care încearcă să-l remedieze înainte să meargă groaznic. După ce nu reușesc să facă asta, este adesea o neclaritate indistinctă de zgomot și foc.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 47m 2016 454 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar