Debt Collectors (2020) online subtitrat

Debt Collectors
Debt Collectors (2020)

În ceea ce privește secvențele de filme de acțiune, noul vehicul de arte marțiale Scott Adkins „Colectori de datorii” este, din păcate, mai mult cu „ Beverly Hills Cop II ” decât „Alte 48 de ore”. Ceea ce este o rușine, pentru că nu este nimic deosebit de complicat și nici esențial pentru „Colecționarul datoriilor”, o comedie de acțiune amică ușoară, dar foarte mohorâtă, care se simte adesea ca un fel de iubitor de dragoste de sine pe care îl însoțește soarele bărbat-copil antiheroi de la „ The Nice Guys ”s-ar putea produce dacă ar face un film despre viața lor. „Colecționarii datoriilor” este doar ceva mai mult de unde a apărut „Colectorul de datorii”: această continuare are toate excentricitățile predecesorului său, dar nici una din încrederea sa neobișnuită.

„Colectori de datorii” este un pas înapoi pentru Adkins și regizorul / co-scriitorul Jesse V. Johnson , care au colaborat la unele dintre cele mai ambițioase vehicule recente ale lui Adkins, cum ar fi drama de răzbunare delirantă cu „Răzbunare” și postarea deasupra -Câinele Savage din perioada de război din Indochina. Pentru a fi corect: chiar și cele mai bune proiecte Adkins au mai multă personalitate decât polonez, deși piesele lor de acțiune sunt constant puternice. Dar „Colectori de datorii” este prima dintre colaborările Adkins / Johnson care este distractiv conștient de sine, mai ales atunci când personajele din titlu, franceză (Adkins) și Sue ( Louis Mandylor)), încercați să explicați de ce și / sau cum fac echipă după finalul aparent concludent al ultimei lor ieșiri (alertă SPOILER: cineva este împușcat la moarte la sfârșitul „Colecționarului datoriei”; oricum el revine în „Colecționarii datoriilor”. ). Nimic din „Colectorul de datorii” nu se joacă la fel de bine în „Colecționarii datoriilor”, nici în linia unică (Nu-l numiți „Mr. French”!), Pe părțile pline de umor (le place în continuare sexul și mașinile) sau chilipirul bin melodrama (familia este importantă, ‘n chestii).

Pe de o parte, „Colecționarii datoriilor” este proiectat să atragă atenția și, prin urmare, să apeleze la fanii consacrați, așa că probabil nu îi va displăni pe spectatorii săi ideali. Scenele de acțiune ale filmului sunt, de asemenea, decente, deși cea mai bună scenă de luptă nu este aproape la fel de bună ca filmul cu John Carpenter , la care face un omagiu (îl vei ști imediat ce îl vei vedea). Pe de altă parte: asta nu înseamnă că există multă povestire episodică a filmului, care îi urmează pe francezi și pe Sue, în timp ce vorbesc foarte mult, și intră în alte lupte în timp ce încearcă să încaseze datorii financiare grele. În cele din urmă, se află într-un șef de mașină fără cămașă, Molly X ( Ski Carr)), a cărui carne de vită cu băieții leagă în mod național „Colecționarul datoriilor” cu continuarea sa. Dar, în timp ce Carr este bine în ceea ce-l privește, personajul său, la fel ca complotul „Colecționarilor de datorii”, se simte ca un gândit după ce este doar o scuză de mers pentru a-l uni pe Adkins cu Mandylor.

În ciuda acestui fapt, există câteva sclipiri remarcabile de personalitate în „Colecționarii datoriilor”. Există scena de deschidere a filmului, care nu numai că îi oferă lui Adkins și Mandylor o intro-prezentare dramatică și bine coregrafată, dar și o tranziție decentă la o distracție publică distractivă, care este obținută cu o chitară de surf și precedată de un rant înrădăcinat despre modul în care britanicii. am pierdut doar Războiul Revoluționar pentru că, uh, ne-am dat înapoi („Ai avut ajutor din partea spaniolilor, francezilor și, da, olandezilor”). Există, de asemenea, o luptă sângeroasă și bine montată în sala de box și câteva momente inspirate de umor aparent improvizat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 37m 2020 545 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar